FREDERICIA

Gå en tur alene eller sammen med andre på lørdag den 16 april

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Aktive Fødder fejrer jubilæum

 

Indholdsfelt 1

I år er det femte gang, at Aktive Fødder står i spidsen for en gåtur, og det bliver blandt andet fejret med endnu flere præmier og mulighed for en guidet tur.
”Vi har mange deltagere, som kommer udefra og ikke kender Fredericia. De bliver positivt overraskede over byen og dens omgivelser. I år vil vi gerne give dem muligheden for at få en guidet tur, hvor man undervejs kan høre mere om de steder, ruten går forbi,” siger arrangør Charlotte Midtgaard fra Vasegårdens Klinikker.
Aktive Fødder inviterer til en hyggelig gåtur lørdag den 16. april fra kl. 9.30. Turen går både langs vold og strand, og foregår i hold, der tager hensyn til folks formåen og styrke, så alle fødder kan deltage.
”Det er en hyggelig formiddag med masser af smil, hvor der er fokus på det at ’leve et aktivt liv’ og nyde samværet med familien, kollegaerne og de øvrige deltagere. Vi har deltagere i alle aldre med forskellig baggrund og forudsætninger. Der er børn, forældre, bedsteforældre, hunde, patientforeninger, plejehjem og virksomheder m.m. Kort sagt du kan ikke undgå at få en hyggelig formiddag ud af det. Der er altid en god stemning, og har man lyst, kan man nå at snakke med mange forskellige mennesker på turen,” siger Charlotte Midtgaard.
Ruten begynder ved Vasegårdens Klinikker i Jernbanegade og slutter ved Holst Sko. Her har du mulighed for at vinde flotte præmier i form af gavekort til blandt andet Holst Sko, Ecco, Topform og High End Sport. Vinderne bliver udtrukket kl. 12.30 og offentliggøres i Elbobladet i ugen efter.
Midtvejs på ruten er der pitstop ved Østerstrand, hvor Føtex byder på forfriskninger. Du kan også købe en is eller andet godt i iskiosken.
Tilmelding
Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig arrangementet senest d. 8. april. Det kan gøres på www.vasegaardensklinikker.dk eller via en tilmeldingsblanket, som du får hos enten Vasegårdens Klinikker eller ved Holst Sko.