MEDDELSER

Find din indre detektiv frem i Madsby Legepark

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Kast dig ud i opklaringen af en ny mordgåde i Madsby Legepark

Madsby Legepark har de sidste tre år haft en mordgåde, som man gratis kunne hente i Informationen og kaste sig ud i. Konceptet har nu været en tur i udviklingsmøllen

”Mordgåden er tænkt som et alternativ til skattekortet og henvender sig til større børn. Efter et par år med den samme gåde var det på tide med en ny gåde, og vi har derfor undersøgt mulighederne og fundet det helt rigtige koncept”, siger Kim Ekstrøm, souschef i Madsby Legepark.

Vind en hyggedag

Madsby Legepark har i samarbejde med Dinnergames i Odense udviklet den nye mordgåde specifikt til legeparken. Mordgården bygger på Crimebusters, som er et komplet kit med introduktion, avisartikel, profiler på mistænkte, opgavebeskrivelser, opklaringsrapport og diverse udstyr til at lave kriminaltekniske undersøgelser med.

Løsning af mordgåden tager ca. 30-40 minutter, og opklaringen kan involvere fællesopgaver for hele familien eller en skoleklasse. I opklaringsarbejdet har man også mulighed for at bruge både sms’er og QR koder.

Et Crimebuster Kit koster 35 kroner og er beregnet til en deltager. Flere kan deles om et kit, men kun én kan lave forsøg og få et diplom efter, at man har løst gåden. Løsningen afleverer man i Informationen. Udover at få et diplom deltager man samtidig i konkurrencen om en hyggedag i legeparken i sæson 2015 for 20 personer med madpakkehus, grill, billetter til aktiviteter og det store Crimebuster/indbrud spil.

Crimebuster Kit købes i Informationen i Madsby Legepark fra søndag 22. juni, hvor der også er aktivitetsdag i legeparken.