Home Kultur HAVNEN I SKÆRBÆK : VILD MED VAND VAR EN STOR SUCCES

HAVNEN I SKÆRBÆK : VILD MED VAND VAR EN STOR SUCCES

HAVNEN I SKÆRBÆK : VILD MED VAND VAR EN STOR SUCCES
0

Lørdag var det havnens dag i hele Danmark, og på flere omkringliggende havne – herunder Skærbæk havn – kunne nysgerrige få et kig under havoverfladen, og en sejltur

Havnens dag 2017 blev selvfølgeligt markeret på havnen i Skærbæk ved Fredericia. Her har en gruppe længe arbejdet med at få tilrettelagt et omfattende program for havnens dag – også kaldet Vild med vand.
Vild med vand5Det grundlæggende tema handlede om, at få skabt interesse for fritidsbeskæftigelser i forbindelse med vand. Aktørgruppen bag Vild med vand på Skærbæk havn, havde fået sammensat et program, der omfattede både sejlads med sejljoller, kølbåde, gummibåde, motorbåde, kajak og robåde. Derudover kunne kam prøve at dykke, og fiske fiskeri,  samt høre mere omkring søsikkerhed. Ved arrangementet var der også en naturvejleder, der kunne fortælle om livet på havets bund og sejlklubben havde fra morgenstunden dåb af ny klubbåd.

Var du ikke forbi havnen i Skærbæk lørdag d. 10. juni, så se med på DanmarkC TV mandag – hvor vi bringer et indslag fra Vild med vand.