Home Kultur RIFT OM BOG : NY BOG OM FÆSTNINGSBYEN FREDERICIA

RIFT OM BOG : NY BOG OM FÆSTNINGSBYEN FREDERICIA

RIFT OM BOG : NY BOG OM FÆSTNINGSBYEN FREDERICIA
0

Fredag var der officiel udgivelsesdag for en ny bog om fæstningsbyen Fredericia – Mange eksemplarer solgt på udgivelsesdagen

IMG_5140Mange interesserede var fredag mødt op i Det Bruunske Pakhus, for at deltage i arrangementet omkring bogudgivelsen af den nye bog om Fæstningsbyen.

Ved arrangementet blev der langet adskillige eksemplarer over disken.

Fakta omkring bogen – “Fæstningsbyen Fredericia”

Fæstningsbyen Fredericia – En by skabt til kampbeskriver udviklingen af Fredericia som fæstningsby og dens krigshistorie i lidt over to århundreder fra 1600-tallet til slutningen af 1800-tallet. Det er fortællingen om Fredericia som Danmarks forsvarer, hvor du får et indblik i byens deltagelse i datidens krige på godt og ondt. Du kan blandt andet læse om, hvordan hele byen var indrettet og bygget til kamp og på den måde blev en hjørnested i Danmarks historie. Bogen giver desuden et dansk og europæisk indblik i, hvorfor Fredericia Fæstning kom til at spille en væsentlig rolle i flere af de danske krige.

Bogen er skrevet af den pensionerede generalløjtnant, Kjeld G. H. Hillingsø, mens billedmaterialet i bogen er samlet af arkivar, ph.d. Karsten M. Sørensen.

Følg DanmarkC TV på de Sociale Medier