FREDERICIA

1.100 vil nu bo i FredericiaC – Kanalbyen ved Lillebælt

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

1.100 vil nu bo i FredericiaC – Kanalbyen ved Lillebælt
På ét år er antallet af interesserede købere og lejere på FredericiaC’s boligliste vokset fra godt et par hundrede til over 1.100.

Interessen for at bo i FredericiaC, Fredericias nye kanalbydel, er stor. Alene i løbet af den sidste måned har omkring 200 interesserede købere og lejere skrevet sig på FredericiaC’s boligliste. Her kan man bl.a. tilkendegive, hvilken type bolig og boligform, man ønsker.

P4A7818Det seneste boom i interessen er sket i kølvandet på første spadestik til Frederikshuset, der blev taget i starten af oktober. Byggeriet ligger ud til den første kanal i FredericiaC og rummer en blanding af almene boliger, ejerlejligheder og kontor.

”Vi er utroligt glade for, at der er så mange, der ønsker at bo i FredericiaC. Vi arbejder benhårdt på at gøre området attraktivt at bosætte sig i fra dag ét. Vi er næsten færdige med udviklingen af den første kanal og klimasikringen omkring Gl. Havn. Det gør det muligt at se i 1:1, hvordan udsigten fra de første boliger bliver. Det har helt sikkert styrket interessen for at bosætte sig i FredericiaC i løbet af det sidste år”, siger Tim E. Andersen.

Den generelle interesse, som FredericiaC’s boligliste er et udtryk for, bliver også omsat til konkret interesse for boligerne i de første byggeprojekter.

Da spaden gik i jorden til Frederikshuset i oktober, stod mere end 100 på venteliste til 41 almene boliger. Desuden er der godt gang i salget og god interesse for de 13 ejerlejligheder i byggeriet.

Byggeriet set fra kanalen”Mange af dem, der skriver sig på vores boligliste, er aktivt interesserede i at bo i FredericiaC. Og vil også gerne være med til at understøtte udviklingen”, siger Tim E. Andersen.

Den aktive interesse kom bl.a. til udtryk, da FredericiaC i august inviterede 20 interesserede fra boliglisten til at komme med input til 43 nye rækkehuse, som FredericiaC og MT Højgaard/Scandi Byg har en samarbejdsaftale om at udvikle i Sønder Voldgade kvarteret. På under ét døgn var de 20 pladser taget, og i alt var der ca. 50, der gerne ville være med.

Uforpligtende
Det er helt uforpligtende, at skrive sig på FredericiaC’s boligliste. Når man skriver sig op, får man tilsendt en mail, når FredericiaC har indgået aftaler om nye, konkrete boligprojekter. FredericiaC bruger også listen til at sætte interesserede købere og lejere i forbindelse med udviklere, mæglere og boligorganisationer.