LOKALSPORT

3. stævne i Region Syd Turneringen

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub havde mange konkurrencesvømmere fra klubbens B-, C- og T-holdne med til det 3. stævne i Region Syd Turneringen lørdag den 22. februar i Esbjerg.

Klubbens deltagere svømmede hurtigt og forbedrede mange af de ting, der tidligere var blevet opdaget i turneringen og til andre stævner.

Der blev svømmet mange personlige rekorder, opnået nye svømmenåle, opnået top-10 placeringer og vundet medaljer.

Af udvalgte resultater kan nævnes:

Årgang 2008 – 2009.

Mathias Madsen vandt guld på 100m fri, sølv på 200m fly og på 100m bryst samt bronze på 50m fly.

Dany Nielsen vandt guld på 100m bryst samt sølv på 100m fri.

Oliver Søe vandt sølv på 50m ryg.

Joakim Kristensen vandt bronze på 50m ryg og på 200m medley.

Årgang 2006 – 2008.

Anna Bernsdorf vandt guld på 50m fly samt bronze på 200m fly.

Årgang 2005 – 2007.

Christian Thomsen vandt guld på 200m fly, på 200m fri og på 100m fri.

Johan Christensen vandt sølv på 200m fly, på 50m fly og på 200m medley samt bronze på 100m bryst.

Mikkel Madsen vandt bronze på 200m fly.

Christian Thomsen, Mikkel Madsen, Anna Bernsdorf og Stine Jensen vandt bronze i holdkappen 4 x 100m medley.