H.K.H. PRINS JOACHIM FEJRER DANMARKS VETERANERS JUBILÆUM

H.K.H. PRINS JOACHIM FEJRER DANMARKS VETERANERS JUBILÆUM

H.K.H. PRINS JOACHIM FEJRER DANMARKS VETERANERS JUBILÆUM

0

H.K.H. Prins Joachim fejrer Danmarks Veteraners Jubilæum

Når Danmarks Veteraner – tidl. De Blå Baretter – fejre 50-års foreningsjubilæum i Fredericia den 26. oktober, bliver det med foreningens protektor H.K.H. Prins Joachim som æresgæst og hovedtaler.

 

Jubilæumsdagen bliver fejret på Ryes Kaserne i Fredericia, hvor veteranerne og deres pårørende allerede fra morgenstunden begynder at ankomme. Kl. 13.00 starter paraden som formentlig kommer til at bestå af over 300 veteraner. Der vil blive uddelt mindemedalje til alle jubilarerne og som kronen på værket vil H.K.H. Prins Joachim overrække ”The Nordic Blue Barets Medal of Honorer”, til de foreløbige 12 indstillede veteraner, for deres særlige indsats på veteranområdet.

 

Hele 36 veteraner kan den dag fejrer deres 50-års jubilæum, da de har været medstiftere af foreningen, der fandt sted netop i Fredericia på initiativ fra Torben Alstrup-Nielsen og Richard Buxbom, efter deres FN-tjeneste på Cypern. Danmarks Veteraner har i dag 3.500 medlemmer.

 

Alle kan komme med

Paraden og arrangementet er åbent for alle veteraner og deres pårørende. Man behøver således ikke at være medlem af foreningen for at deltage, man skal blot tilmeldes sig på foreningens hjemmeside www.danmarksveteraner.dk  – og det kan nås endnu!

 

Efter paraden vil der være en reception for deltagerne og om aftenen vil koncertturneen, for veteranerne, med Guns N’Roses – Jam slutte i spillestedet Tøjhuset, efter deres turne, hvor de har besøgt otte spillesteder landet rundt.