Home FREDERICIA 6. Juli garden på job “Midt om natten”

6. Juli garden på job “Midt om natten”

6. Juli garden på job “Midt om natten”
0

Skærmbillede 2015-08-11 kl. 11.51.09Ved årets Heste & Kræmmermarkedet i Madsby enge, havde bandet en helt særlig overraskelse med i ærmet. Et helt nyt samarbejde mellem Kim Larsen kopibandet “Midt om natten” og fæstnings by-orkesteret 6. Juli garden, blev lanceret foran et festoplagt publikum.

FaceTil hujende publikums applaus, slog orkesteret an til den første af flere sange, hvor blæser-sektionen havde en betydelig rolle.

Efter første sang, var publikums betejstring ikke til at overse, og de to unge blæsere fra 6. Juli garden var tydeligvis glade for at de var kommet igennem første fremførelse på scenen, uden store musikalske udfordringer.

“Vi har længe gået med tanken om at gøre det her” – udtaler en repræsentant fra “Midt om natten” til DanmarkC TV – og fortsætter – “Vi har flere jobs i vente, hvor det vil være helt fantastisk med de unge gademusikanter som blæser-sektion”.

“Midt om nattens” koncert ved det årlige Heste og kræmmermarkedet i Madsby enge, trak mange feststemte og danseglade gæster til, fra nær og fjern. Og gæsterne fik hvad de kom efter – et veloplagt orkester, krydret med vaske ægte lokalt blæs.

Lederen af 6. Juli garden – Sonja Christensen – fulgte stolt med under koncerten, og fortæller til DanmarkC TV, at udlånet af blæsere til koncerten er et af de mange ansigter 6. Juli garden de senere år har vist ud ad til – “Vi er ikke en almindelig garde” – slutter Sonja Christensen

Se fotoserie nederst på siden.

DanmarkC TV bringer onsdag et indslag fra koncerten med de unge blæsere, der var på job – Midt om natten