FREDERICIA

VIND EN LÆKKER BURGERMENU – SÅ LET ER DET AT DELTAGE I KONKURRENCEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Fredag åbner fredericias nye burgerbar – Garage Burgerbar

I Vejle er de kåret til byens bedste burger , så forventningerne til Garage Burgerbar´s åbning i Fredericia er høje.

Med placering lige ud til Axceltorv, har burgerbaren udsigt til et stort ryk-in af burger elskere, der kan nyde deres burgers på det flotte Axeltorv.

Indenfor i burgerbaren, får man oplevelsen af at være i en garage. Der er både scooter og bildele som dekoration, og det giver et råt og smart look. Foruden den flotte indretning, satser indehaveren på et minimalt menukort – og derved tilsigte minimal madspild.

Fredag når Garage Burger slår dørene op, er der et særligt åbningstilbud, som med garanti bliver et hit blandt fredericianerne – så kig forbi den nye burgerbar på Axeltorvet – fredag klokken 11.00.

 

 

Garage Burgerbar drømmer om at gøre kæden af burgergarager landsdækkende, og glæder sig over at kunne slå dørene op i Fæstningsbyen.

 

VIND EN BURGERMENU

Du kan deltage i konkurrencen, om en burgermenu fra Garage Burgerbar. Mandag udlodder DanmarkC TV i samarbejde med Garage Burger –  burgermenuer.

For at deltage i konkurrencen skal du like Garage Burger på Facebook og dele denne artikel.  Så simpelt er det at deltage.  >>>>  Du finder Garage Burgers facebookside ved at klikke her…

Vinderne bliver kontaktet direkte af DanmarkC TVs redaktion, og offentliggøres her på siden.