Fredericia Teater

Fredericia Teater version 2.0

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Hvad er vigtigt for dig i et nyt Fredericia Teater? Det beder Demokrati- og Borgerudvalget fredericianerne svare på

Fredericia Byråd arbejder med at udvikle et nyt teater, og Demokrati- og Borgerudvalget har fået til opgave at sikre, at fredericianerne bliver inddraget i processen omkring et Fredericia Teater version 2.0.

”Jeg er ikke i tvivl om, at Fredericia skal have et teater i fremtiden. Det tror jeg, at vi alle er enige om, men vi vil vide, hvad fredericianerenes ønsker sig af et nyt teater. Svarene vil vi kunne bruge som et fundament at stå på, når vi går i gang med drøftelserne i byrådet i efteråret”, siger Christian Jørgensen, formand for Demokrati- og Borgerudvalget.

Da byrådet spurgte fredericianerne, hvad de havde lært at Corona, var det en stor succes. Demokrati- og Borgerudvalget håber, at fredericianerne også vil komme med deres input omkring teatret. Derfor ligger der nu postkort rundt omkring i byens butikker, i rådhusforhallen, biblioteket osv., som alle er velkomne til at tage og give deres input til et nyt teater.

Det er også mulighed for at sende input ind på demokrati.borger@fredericia.dk.

Alle svarene vil blive samlet ind hen over sommeren, så de kan indgå i den videre proces.  

”Vi vil gerne høre, hvad fredericianerne mener, der er vigtig for dem i et nyt teater, og selvom det er sommerferietid, så håber vi, at rigtig mange vil fortælle os, hvad der er vigtigt i et nyt Fredericia Teater. Det kan give os en retning at gå i og sikre, at vi har fredericianerne med os, når vi går i gang med at bygge Fredericia Teater version 2.0 op igen”, siger Anette Hyre-Jensen, næstformand i Demokrati- og Borgerudvalget.