Kultur

Fredagsjam med Chris Falkenberg Trio i Tøjhuset

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Kom til fredagsjam fredag, den 21. august og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Chris Falkenberg Trio.

Folkelig inspirerede melodier med udgangspunkt i deres respektive musikalske bagage har trioen kastet kærligheden over det folkelige jazzunivers og vil på deres egen måde prøve at nytænke og udvikle genren og forhåbentlig røre publikum med smukke melodier ved at tilføre en ny og måske eksotisk dimension til den nordiske tone.

”Musikken handler i høj grad også om at få publikum til at mærke den forbindelse vi har sammen i bandet, og prøve på at få dem med ind i vores univers”, fortæller trioens trommeslager Chris Falkenberg Rasmussen.

Trioen spiller hovedsageligt original musik, og vil i denne omgang prøve deres musik af, uden et akkordinstrument. Dette vil give plads i musikken, og give mulighed for at tage det i nye retninger.

Line up:

Christoffer Find – Saxofon

Benjamin Kirketerp – Bas

Chris Falkenberg Trommer

Chris Falkenberg Trio åbner fredagsJAM med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser.

Af hensyn til den passende afstand lukkes der kun 50 publikummer ind og der vil som et nødvendigt tiltag blive indført en entre på 30 kr. Skal du medvirke som jammer er der fri entre.

På scenen forefindes mikrofoner, flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker, og Tøjhuset håber, at alt vil blive benyttet flittigt.

Baren er naturligvis åben.