Home FREDERICIA ÅBENT BREV TIL BORGMESTEREN : SKYLDES ULYKKE MANGELFULD BELYSNING?

ÅBENT BREV TIL BORGMESTEREN : SKYLDES ULYKKE MANGELFULD BELYSNING?

ÅBENT BREV TIL BORGMESTEREN : SKYLDES ULYKKE MANGELFULD BELYSNING?
1

Torsdag blev en 60-årig kvinde fundet druknet i voldgraven ved Danmarksporten – En del af sti- og fortovsbelysningen var defekt i en længere periode op til drukneulykke

En forbipasserende observerede torsdag klokken 11.25, liget af en druknet kvinde i voldgraven ved Danmarksport. Politiets efterforskning viser, at kvinden er druknet, og at der derfor ikke ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

En borger har kontaktet DanmarkC TV, for at gøre opmærksom på at belysningen netop omkring denne voldgrav, er så fejlbehæftet at området er helt mørklagt.

 

 

 

Borgeren der har kontaktet DanmarkC TV, har allerede torsdag taget kontakt til både politikere, kommunaldirektør og Vej & Park – men indtil lørdag var der ingen reaktion på hans henvendelse. Fredag aften er belysningen stadig mangelfuld og stisystemet delvist mørklagt.

Fredericia kommunes jurister har lørdag reageret på borgerens henvendelse, ved at bekræfte modtagelsen af borgerens henvendelser.

Borger : Faldt den 60-årige kvinde i mørket og snublede ned ad skrænten til voldgraven?

“Det er nærliggende at tænke, at den 60-årig er faldet ned af skrænten fra gangstien i de mørke timer, fordi der ingen lys har været på gangstien – og fortorvet. Hun kan have slået hovedet og har været bevidstløs – og derved fået hovedet under vand. Det er den tanke man har, for der er jo ikke særlig dybt der. Hvordan kan man ellers drukne på lavt vand – for det er det politiet antager er sket, efter det der står i pressen” fortæller borgeren bekymret til DanmarkC TV.

Borgeren er særligt bekymret for, at der skal ske ulykker lignende torsdagens drukneulykke. “Der er jo personer der går på denne sti på vej hjem fra en bytur – særligt de natlige byture hvor nogle har indtaget bl.a. alkohol kan jeg være bekymret for. Hvad nu hvis nogen snubler i mørket og falder ned af skrænten og ender i voldgraven?  – Jeg kan ikke holde tanken ud – der er jo mange lamper, men kun en til to virker periodisk” – slutter borgeren.

 

————————————————————————————————————————

Åbent brev til Borgmester Jacob Bjerregaard

Kære Borgmester Jacob Bjerregaard og viceborgmesterne Susanne Eilersen og Ole s. Hansen

(åbent brev)

Vedrørende 60 årig kvindes dødsfald i voldgraven

Borgmester Jacob Bjerregaard “du” er da nød til at stå frem og erkende over for borgerne og den afdødes familie, at sandheden er at lyset på gangstien/under træerne ved porten ikke har været i den funktion som det skal være og i meget meget lang tid. Nogle gange totalt mørkt – andre gange 1 lampe lyser,  nogle gange 2 lamper lyser.

Da jeg går der stort set hver aften, da det er min hjemmebane, så kender jeg om nogen sandheden !!!

Lyset er også i uorden på vejen og har været det i lang tid.

Er det ikke fair over for den afdødes familie, at de kender til alle detaljerne, om det så har relevans eller ikke, det er der jo ingen af os der ved ud over familien og politiet ?

Jeg håber andre politikere presser på,

vh Kenneth Jensen

 

 

SE VIDEO : PERSON FUNDET OMKOMMET I VOLDGRAV