Home SAMFUND Aase Lisbeth Bentzen kåret som årets praktikvejleder

Aase Lisbeth Bentzen kåret som årets praktikvejleder

Aase Lisbeth Bentzen kåret som årets praktikvejleder
1

Eleverne har stemt – Aase Lisbeth Bentzen er årets praktikvejleder inden for sosu området.

Tirsdag klokken 15.00, blev Aase Lisbeth Bentzen overrasket af uddannelsesudvalgs formand Pernelle Jensen, uddannelsesudvalgs medlemmerne Tina Horne og Anette Hyre. Sammen med Foa og områdelederen for Øster Elkær, brasede de ind midt i et personalemøde, med et tv-hold fra DanmarkC TV i ryggen.

Udvalgsformand Pernelle Jensen tog ordet og fortalte medarbejderne der var blevet afbrudt i deres møde, at overraskelsen havde en helt særlig grund. Øster Elkær har nemlig årets praktikvejleder ansat. Kort inde i Pernelle Jensens tale stod det klart, at Aase Lisbeth Bentzen var besøgets højdepunkt, og efter flere taler og ros, holdt Aase Lisbeth Bentzen en kort takketale.

Forrige år fejrede Aase Lisbeth Jensen 40-års jubilæum på samme arbejdsplads – Øster Elkær og hun modtog i den forbindelse en fortjenestemedalje fra H.M. Dronningen.

Se med på DanmarkC TV lørdag den 1. februar, hvor vi bringer video fra hele overraskelsesceremonien, taler og interviews med både Foa og en stolt Aase Lisbeth Bentzen.

Tv-indslaget sendes lørdag d. 1.februar 2020 på DanmarkC TV (kanal SYD)