Home FREDERICIA Efterårsferiens aktiviteter på Fredericia bibliotek

Efterårsferiens aktiviteter på Fredericia bibliotek

Efterårsferiens aktiviteter på Fredericia bibliotek
0

Aktiviteter på Fredericia bibliotek i efterårsferien

 

 

 

 

Drømmedage

Neli Sharifi inviterer på en rejse med eventyrlig yoga, historiefortælling og et kreativt værksted. Workshoppen er for børn fra 3-10 år, som har lyst til at afprøve yoga. Neli Sharifi tager udgangspunkt i vores drømme, og guider børnene igennem forskellige yoga- og meditationsøvelser. Som afslutning på yogaen får børnene mulighed for at skabe deres eget personlige drømme kunstværk . Workshoppen har fokus på øget kropsbevidsthed igennem yoga, meditation og kreativ udfoldelse.

Drømmedagene kører tre dage i skolernes efterårsferie:

 

Mandag d. 17. oktober kl. 10.00-12.00 for de 3-6 årige

Tirsdag d. 18. oktober kl. 10.00-12.00 for de 3-6 årige

Torsdag d. 20. oktober kl. 9.00-12.00 for de 7-10 årige

 

Neli Sharifi arbejder med dans, kunst og yoga for børn. Hun er uddannet yoga instruktør og tekstil designer og har studeret designkultur og økonomi på Syddansk Universitet. Neli Sharifi bor i Fredericia, og er blandt andet kendt for sin medvirken som idéudvikler og kulturformidler på Fredericia C og i børnekulturhuset Nicolai for børn i Kolding.

 

Familietur til Harry Potter festival

Tag med Fredericia Bibliotek til Odense lørdag d. 22. oktober og oplev den fantastiske Harry Potter festival. Hvert år får festivalen besøg af over 10.000 deltagere, som alle kommer tæt på den helt særlige stemning fra Harry Potters eventyrlige univers. Der vil være magisk markedsdag for alle, quidditch-turneringer og masser af magi og stemning i hele Odenses bymidte. Oplev f.eks. mange af karaktererne fra Harry Potter-universet, bliv flyvende i kosteværkstedet, køb din tryllestav i Skt. Mungos hospital eller drik ægte buttebeer i Den Utætte Kedel.

Der er afgang med bus fra Fredericia Banegård kl. 9.00 og fra Middelfart banegård kl. 9.20. Bussen kører retur fra Odense kl. 16.00. Fredericia Bibliotek sørger for underholdning i bussen og lidt forfriskninger til hjemturen.

 

Billetter

Billetter til Drømmedage workshop koster 30 kr. Bemærk at det kun er børn, som skal have billet til workshoppen. Voksne må gerne være med. Billetter til Harry Potter festival koster 125 kr. og både børn og voksne skal have billet for at komme med bussen. Bemærk at børn ikke kan tage af sted alene. Billetter kan købes på www.fredericiabib.dk/arrangementer