APOTEK RYKKER IND I SUNDHEDSHUSET

APOTEK RYKKER IND I SUNDHEDSHUSET

APOTEK RYKKER IND I SUNDHEDSHUSET

0

Axeltorvs Apotek rykker ind på sundhedshuset

 

Den seneste i rækken af nye aktører på Fredericia Sundhedshus er AxeltorvsApotek

Næste år slår Axeltorv Apotek dørene op til en ny filial på Fredericia Sundhedshus. Den nye filial kommer til at ligge ved hovedindgangen og bliver et godt tilbud til dem der besøger sundhedshuset i løbet af dagen, og en vigtig samarbejdspartner for bl.a. lægerne, vagtlægen og den kommende sygeplejeklinik.

”Jeg er rigtig glad for, at Axeltorvs Apotek har valgt at åbne en ny filial på sundhedshuset. Det kommer til at give en fantastisk synergi i forhold til alle vores forebyggende tilbud i huset. Apoteket bliver en værdifuld brik i det tværfaglige miljø på sundhedshuset, og det vil være en stor gevinst for vores borgere”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen.

Apoteker Tine Klingsten Nielsen glæder sig til at åbne en nye filial på sundhedshuset, og hun glæder sig til at indgå i et forebyggende samarbejde.

Det tværfaglige miljø på sundhedshuset er en vigtig årsag til, at jeg vælger at åbne en ny filial på sundhedshuset. ’Sammen om’ er for osbedre end alene, og det er med den indgangsvinkel, at vi rykker ind på Fredericia Sundhedshus. Når vi er sammen om sundhed, så kan vi hjælpe borgerne til den bedste løsning og den mest optimale behandling” siger apoteker Tine Klingsten Nielsen.

Når den nye filial åbner på sundhedshuset næste år, rykker apotekets forsendelse af medicin også fra Axeltorv til sundhedshuset. Det kommer til at give mere plads i de gamle bygninger på Axeltorv til et større kunderum, nye varer og samtalerum til bl.a. medicinsamtaler og vejledning af kronikere.

”Vi har en lang række af gratis tilbud til borgerne, som vi også vil kunne tilbyde på sundhedshuset som eksempelvis medicinsamtaler og inhalationstjek til astma og KOL patienter. Derudover er alle vores ansatte blevet uddannet, så det nu er muligt at få vaccinationer på apoteket – det gælder både almindelige influenzavacciner og rejsevacciner. Det bliver en rigtig god pakkeløsning for borgerne, at vi flytter ind på sundhedshuset, for så kan vi være sammen om sundheden for vores borgere”, siger Tine Klingsten Nielsen.

Axeltorvs Apoteks nye filial bliver placeret ved hovedindgangen, og Tine forventer, at apoteket kan flytte ind i de nye lokaler omkring sommer næste år.