Home Covid-19 / Corona virus ARLA: Vores vigtigste prioriteter er forretningskontinuitet og medarbejderes ve og vel

ARLA: Vores vigtigste prioriteter er forretningskontinuitet og medarbejderes ve og vel

ARLA: Vores vigtigste prioriteter er forretningskontinuitet og medarbejderes ve og vel
0

Den danske regering fremlagde en række initiativer den 11. marts, der skal reducere spredningen af corona virus (COVID-19) i Danmark. Initiativerne har som hovedfokus at lukke en række offentlige institutioner, instruktioner til offentligt ansatte om at arbejde hjemmefra og identifikation af særlig kritiske funktioner i den offentlige sektor, herunder sundheds- og plejepersonale, politi, redning og militær, som alle er vigtige i denne ekstraordinære situation.

Regeringen har samtidig udpeget en række nøglesektorer, som er afgørende for det danske samfund. Herunder fødevarevirksomheder, som er blevet bedt om at sikre den forsatte produktion af fødevarer til den danske befolkning i den kommende periode. I Arla Foods fortsætter vi med at sikre vores samlede produktion samtidig med, at vi bakker op om de danske myndigheders arbejde med at mindske spredningen af COVID-19.

Vi arbejder på at sikre at vores samlede produktion fortsætter uændret, fra mælkeafhentning hos Arlas landmænd til levering til kunder og forbrugere.

Vores medarbejderes ve og vel på alle vores arbejdspladser på tværs af markeder er fortsat en af vores vigtigste prioriteter. Vi har allerede meget høje hygiejne- og sikkerhedsstandarder på vores arbejdspladser, og vi gør alt hvad vi kan for at sikre et fortsat sikkert arbejdsmiljø i Arla Foods ved at følge vejledninger og forholdsregler fra sundhedsmyndighederne.​

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 9.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.