Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Sidste weekend i efterårsferien er for mange af FBCs ungdomsspillere ensbetydende med sjove badminton timer efterfulgt af trætte ben og en god lang søvn.

Freja & Marie fra FBC
Freja & Marie fra FBC (Foto : Fredericia-bc.dk)

Fredericia BadmintonClub var godt repræsenteret ved DGIs Landsbadminton Stævne, som blev afholdt i Fredericia idrætscenter og de omkringliggende haller. FBC havde 30 spillere og 2 ledere samt en række forældre og trænere i hallerne igennem alle tre dage stævnet varede. Selv om det for mange spillere var første stævne i en ny aldersklasse, var der gode resultater, super kampgejst og en rigtig god stemning blandt alle spillere.

Resultatmæssigt blev de til flere medaljer til Fredericia spillerne, hvor vi må konkludere at pigerne er det stærke køn i FBC. I damedouble U15C hentede Jennifer Su og Sofie Munck en 2.plads, da de i flot stil vandt deres store pulje, men desværre var modstanden al for stærk i finalen. I damedouble U15D var det Ann Sofie Elmegaard der sikrede endnu en fredericiansk sølvmedalje sammen med x-makker. På vejen til sølvmedaljen vandt de over det anden fredericia par i rækken, Melanie Paaske og Sofie Thomsen, der derfor måtte tage til takke med tredjepladsen. I U13C blev det ligeledes til en sølvmedalje for et fredericiansk par i damedouble, her var det Freja Aaris og Marie Hansen der desværre tabte til de endelige vindere i en kamp der blev afgjort på små marginaler.

Derudover var der også stor grund til at rose Natalia Jokumsen, for en flot indsats i U17A damesingle. Rækken var domineret af udenlandske spillere, så selv om Natalie endte på en 7’ende plads, så endte hun flot som den næstbedste danske U17A pige.  (Kilde http://www.fredericia-bc.dk/)

DanmarkC TV var forbi stævnet og fik en snak med deltagere og arrangøren.