Home Læserdebat “Bryd Socialdemokratiets monopol”
“Bryd Socialdemokratiets monopol”

“Bryd Socialdemokratiets monopol”

0

SF Fredericia går til valg under sloganet “Bryd S-monopolet!”

SF mener, at det er usundt for demokratiet, når et enkelt parti sidder på flertallet i et byråd. I Fredericia har det medført lukkethed og uigennemsigtighed i de beslutninger, der bliver truffet, mens ubehageligheder som bl.a. det politiske ansvar omkring teatrets konkurs, helt uhørt bliver gemt bag lukkede døre! Oppositionen er tavs, alle er tilsyneladende enige om alt. Det vil vi gøre op med!

Et nyligt afholdt medlemsmøde i SF Fredericia slog fast, at vi ønsker en langt mere åben og medinddragende kultur i byrådets arbejde. Vi ønsker, at de bekymrede og de uenige skal kunne pege på det, de bekymrer sig over uden at frygte for deres job. Derfor ønsker vi en whistleblower-ordning indført omgående – også for demokratiets skyld. Der er ingen god grund til at vente til 2021, som det er vedtaget af alle partier i det netop indgåede budgetforlig.

SF ønsker miljø og klima, børn og unge samt omsorgen for vores udsatte medborgere sat øverst på dagsordenen. Vi glæder os over, at SFs landsdækkende krav om minimumsnormeringer ifølge det nyligt vedtagne budgetforlig ser ud til at blive en realitet før tid i Fredericia.  Men vi kræver stadig en ældreomsorg og -pleje, der tager udgangspunkt i mennesket og ikke i skemaer og plejepakker, vi ønsker klub- og fritidstilbud til de unge, en midtbyskole og reelle klimatiltag. Alt dette – og mere til –  er vigtige og centrale emner for os.

På medlemsmødet blev der rokeret lidt rundt på spidskandidatlisten, således at Bo Bergstrøm kom på listen som nummer to efterfulgt af Sune Nørgaard Jakobsen og Connie Maybrith Jørgensen, idet Lars Olesen og Henning L. Troelsen har ønsket at trække sig fra kandidatlisten. Den endelige opstillingsliste til kommunalvalget i nov. 2021 bliver sammensat på partiforeningens generalforsamling til foråret.

SF Fredericia v/

Connie Maybrith Jørgensen og Marianne Thomsen

Formand                                     Spidskandidat