Home FREDERICIA BUSDÆK SPRANG UNDER OVERHALING PÅ MOTORVEJ

BUSDÆK SPRANG UNDER OVERHALING PÅ MOTORVEJ

BUSDÆK SPRANG UNDER OVERHALING PÅ MOTORVEJ
0

Et fordæk på en bus fra Egeskov turistfart, sprang pludselig under overhaling af en lastbil – på den Sjællandske motorvej

Det var kun på grund af den kvindelige buschaufførs dygtighed og kompetencer, at der onsdag eftermiddag ikke skete et trafikuheld, i forbindelse med at et dæk sprang på en minibus fra vognmandsfirmaet Egeskov Turistfart, på den Sjællandske motorvej.

Medlemmer af Fælles Krematoriet i Kolding, var på vej til Sverige på inspirationstur, da fordækket på den bus de kørte med, pludselig sprang under en overhaling af en lastbil.

Ved episoden slingrede bussen kortvarigt, men den rutinerede chauffør fik styr på bussen der var i fart, og fik signaleret til lastbilerne i inderste vognbane, at noget var galt. Derved lykkedes det buschaufføren, at få bussen tilbage i inderste spor og videre ud i nødsporet, uden at der skete skader på andre biler eller passagerer.

Et medlem af Fælles krematoriet i Kolding – der bor i Fredericia, fortæller til DanmarkC TV;

“Vi kørte i overhaling banen da dækket sprang det tog lidt tid inden lastbilen vi overhalede opdagede det men så holdt han også pænt tilbage 

Chaufføren klarede det fint med tungen lige i munden, imens alt klappede i undervognen. Så det var godt hun kunne styre bilen.”

Busselskabet rekvirerede omgående en erstatningsbus, til at transportere gæsterne videre til bestemmelsesstedet i Sverige.

Passagerene er onsdag aften velankommet til bestemmelsesstedet i Sverige, i erstatningsbussen – og kan se frem til at blive inspireret i, hvordan svenskerne kremerer den menneskelige krop, når tiden engang måtte være inde.

Følg DanmarkC TV på de Sociale Medier