Home FREDERICIA Café Østerstrand får ny forpagter

Café Østerstrand får ny forpagter

Café Østerstrand får ny forpagter
0

Østerstrands gæster kan godt begynde at glæde sig. Til sommer åbner Café Østerstrand igen med ny forpagter 

Når Café Østerstrand åbner til sommer er det med en ny forpagter bag disken. Urbania Street Food, der har et madmarked i midtbyen, bliver den nye forpagter af den populære café ned til Østerstrands blå bølger. Sidste sommer fik Urbania Street Food en smagsprøve, da de overtog caféen midlertidigt efter, at den tidligere forpagter gik konkurs. 

”Vi er glade for at kunne tilbyde byens strandgæster en god oplevelse til sommer. Nu vil vi bruge foråret på at forberede os til sommersæsonen så alt står klar, når sommeren for alvor kommer til Østerstrand” siger Brian Løkkegaard, der er medejer Urbania Street Food.

Det vides endnu ikke, hvornår caféen åbner, men Urbania Street Food vil i løbet af foråret komme med mere information. 

Den populære Østerstrand har de seneste år gennemgået en spændende udvikling. Cirkelbroen har været et tilløbsstykke, og så er der mulighed for en masse aktiviteter på land og til vands. Caféen ved strandkanten skal være med til at skabe god stemning og liv. 

”Urbania Street Food har en solid erfaring med at drive restauration og skabe gode oplevelser for deres gæster. Deres madkoncept, idéer og vision er helt i tråd med kommunens ønsker for caféen og strandgæsterne”, siger formand for Miljø- og Teknikvalget Christian Bro.

Fredericia Kommune modtog i alt 10 ansøgninger til forpagtningen af Café Østerstrand.