Cykeltyve læssede dyre cykler på stjålet trailer

Cykeltyve læssede dyre cykler på stjålet trailer

Cykeltyve læssede dyre cykler på stjålet trailer

0

Tirsdag aften lykkedes det politiet at opspore et organiseret cykeltyveri – det lykkedes at anholde én mistænkt

Tirsdag aften blev tre personer observeret i, at læsse cykler på en trailer på Holmbjerggårdsvej i Erritsø.

Det lykkedes kort tid efter for en politipatrulje, at opspore de tre personer på parkeringsarealet ved Røde Banke nr. 77. Her blev de tre personer truffet ved en bil med en stjålet trailer fyldt med dyre citybike cykler. Ved synet af politiet stak de tre personer af i løb, men det lykkedes politiet at indhente den ene gerningsmand.

I alt havde de tre gerningsmænd nået at læsse 12 dyre cykler på den stjålne trailer, og cyklerne menes at alle at stamme fra Holmbjerggårdvej og nærliggende område.

Den anholdte – en herboende polak – sidder onsdag morgen i arresten i Vejle og afventer en dybdegående afhørring. Politiet vil senere i dag tage stilling til om manden skal fremstilles i et grundlovsforhør.

 

Beboere i området der måtte have mistet deres cykel i nattens mulm og mørke, kan onsdag efter klokken 10.00 henvende sig på politigården i Fredericia og få udleveret deres cykel – hvis den er i blandt de 12 stjålne cykler politiet er i besiddelse af fra tirsdagens fangst.

Politiassistent Jeppe Thranum – fra lokalpolitiet i Fredericia poienterer dog, at cyklerne kun udleveres til personer der kan dokumentere ejerskabet.