Home FREDERICIA Danish Entrepreneurship Award 2019

Danish Entrepreneurship Award 2019

Danish Entrepreneurship Award 2019
0

Danish Entrepreneurship Award er inddelt i zoner, og man kan blandt andet besøge Rådgivningszonen, hvor organisationer og virksomheder står klar til at hjælpe dig videre med din idé. Du kan også gå i en af Foredragszonerne, hvor du kan høre iværksætterhistorier fra erfarne serieiværksættere og helt unge startups.

Awarden byder også på konkurrencer for elever og studerende, hvor idéerne bliver vurderet af dommere fra forskellige virksomheder og organisationer. Læs mere om konkurrencerne i menuen under “Konkurrencer”.

Danish Entrepreneurship Award byder alle velkomne, uanset om man er med i en konkurrencer eller ej. Muligheden for at suge viden, inspiration og rådgivning til sig er åben for alle.

Alle oplægsholdere, dommere, rådgivere og udstillere på Danish Entrepreneurship Award arbejder pro bono. De donerer deres tid og hjælper elever og studerende videre med deres idéer ved at dele ud af deres viden og erfaringer.

Danish Entrepreneurship Award er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab. Fonden arbejder for at fremme unges kompetencer inden for innovation og iværksætteri ved at integrere og forankre entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. Fonden er desuden det centrale nationale videncenter, som er med til at udbrede og videreformidle forskning om entreprenørskab i undervisningen. Gennem undersøgelser og analyser er Fonden også selv med til at generere ny viden om udbredelsen og effekterne af entreprenørskabsundervisning i Danmark.

Se de flotte billeder nedenfor. (Fotograf : Ole Sejrup)