Home FREDERICIA Dánjal – nordisk verdensmusik i verdensklasse

Dánjal – nordisk verdensmusik i verdensklasse

Dánjal – nordisk verdensmusik i verdensklasse
0

Dánjal – nordisk verdensmusik i verdensklasse

Koncert i Tøjhuset

Færøske Dánjal og hans band har tidligere spillet 3 gange i Det Bruunske Pakhus og blæst publikum bagover hver gang. Sjældent er der solgt så mange CDer efter koncerterne som til Danjals koncerter, og det siger noget om publikums koncertoplevelse!

Det er derfor med stor glæde og forventning, at Tøjhuset inviterer til koncert fredag, d. 24. februar.

Den intense historiefortæller og frontperson Danjal styrer og dirigerer i Tom Waits silhuet suverænt orkesteret gennem sine originale sange i et hæsblæsende tempo. Det er på samme tid rock og balkan, folk og klezmer, pop og ballader – alt leveret med poetiske, provokerende og politiske tekster.

Danjal har været nomineret til Best Live Act ved Danish Music Awards to år i træk, så publikum kan glæde sig til en suveræn oplevelse!

Danjal og bandet har turneret intensivt i hele Europa, udgivet 3 albums og har dertilhørende DMA nomineringer bag sig. De har i de sidste år turneret rigtig meget som kvintet og har spillet mange skolekoncerter i ind- og udland.

Der er ny musik på vej og til turnéen vil de ogå have Sidse Holte (fra bl.a CODY, Gustav Lundgren, Monkey Cup Dress og andre) med på sang, kor og percussion.

På scenen akkompagnerer de 5 gudsbenådede musikere Dánjal i det intense musikalske mix af melodisk rock, folk, klezmer og balkan – ofte med 250 km/t.

Line up:
Dánjal á Neystabø: sang og klaver
Sidse Holte: Sang, kor og percussion
Kim Nyberg: mandolin og kor
Alexander Kraglund: violin, mundharpe og kor
Erik Olevik: bas, cello, kor
Ulrik Brohuus: trommer, kor

Billetter til koncerten, der starter kl. 21, kan købes på tojhuset.billetten.dk i Tøjhuset samt på Fredericia Bibliotek.