LOKALSPORT

DELTASWIM SVØMMEDE GODE RESULTATER IND

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub stillede med et hold på syv deltagere til de åbne danske mesterskaber for mastersvømmere i Esbjerg i weekenden lørdag 16. – søndag 17. marts.

Holdet bestod af Anders Pedersen, Morten Nørgaard, Tanja Møllebæk, Kirsten Detlef, Frederik Nielsen, Camilla Møllebæk og Kenneth Aaberg.

Holdet opnåede 4 danske mesterskaber, idet følgende svømmere blev danske mestre i deres respektive aldersgrupper:

– Anders Pedersen på 800m fri og på 200m fly.

– Morten Nørregaard på 50m ryg.

– Kenneth Aaberg på 200m fly og på 200m bryst.

Af øvrige udvalgte resultater kan nævnes, at

– Anders Pedersen blev nummer 2 på 400m fri samt nummer 3 på 200m fri.

– Morten Nørregaard blev nummer 2 på 100m ryg samt nummer 3 på 100m fly.

– Tanja Møllebæk blev nummer 3 på 50m fri.

– Kirsten Detlef blev nummer 2 på 50m fly og på 100m medley samt nummer 3 på 50m bryst.

– Frederik Nielsen blev nummer 3 på 50m bryst.

– Camilla Møllebæk blev nummer 5 på 50m fly.

– Kenneth Aaberg blev nummer 3 på 100m bryst.

Holdet var for første gang i en del år så stort, at klubben havde mulighed for at stille op i holdkapper.

Holdet blev nummer 2 på 4 x 100m medley mix og på 4 x 50m fri samt nummer 3 på 4 x 50m medley mix.

Fredericia Svømmeklub har haft et hold af konkurrencesvømmere fra klubbens B- og C – hold med til Regionsmesterskaberne på langbane i region Syd.

Regionsmesterskabet var for årgangs – samt børne – svømmere, og mesterskabet blev gennemført i Odense i weekenden lørdag 16. – søndag 17. marts.

Svømmerne udviste godt humør, stort engagement og flotte præstationer til mesterskabet.

Svømmerne opnåede masser af personlige rekorder, nye svømmenåle, mange top-10 placeringer og hele 34 medaljer.

Holdet opnåede 9 regionsmesterskaber, idet følgende svømmere blev regionsmestre i deres respektive årgange:

–     Bastian Ladekjær årgang 2007 på 200m ryg.

–     Jonatan Falk årgang 2006 på 50m ryg samt på 50m fri.

–     Frederikke Riber årgang 2005 på 50m ryg.

–     Christian Thomsen årgang 2005 på 100m fly, på 100m fri, på 200m ryg samt på 200m medley.

Christian blev sammenlagt på tværs af alle svømmestilarterne regionsmester for herrer i sin årgang.

–     Johan Christensen årgang 2005 på 400m medley.

Øvrige medaljerne fordelte sig på følgende svømmere i de forskellige årgange således:

Årgang 2008.

–     Mathilde Søe vandt sølv 200m ryg.

Årgang 2007.

–     Sofie Jeberg vandt sølv på 100m bryst og vandt bronze på 100m fly.

–     Bastian Ladekjær vandt sølv på 50m ryg og vandt bronze på 50m fri.

–     Phillip Thomsen vandt bronze på 50m ryg.

–     Tobias Høirup vandt sølv på 200m bryst.

Årgang 2006.

–     Tilde Lindeblad vandt bronze på 50m ryg samt på 50m fri.

–     Jakob Kristensen vandt sølv på 50m ryg samt på 200m bryst.

–     Jonatan Falk vandt sølv på 50m bryst samt på 200m fri og vandt bronze på 50m fly samt på 200m ryg.

Årgang 2005.

–     Frederikke Riber vandt sølv på 100m fri.

–     Mathilde Nørgaard vandt sølv 50m bryst samt på 50m fri.

–     Mille Lindeblad vandt bronze på 50m fly samt på 50m fri.

–     Sofie Junker vandt bronze på 50m ryg.

–     Kresten Hansen vandt sølv på 200m bryst.

–     Johan Christensen vandt sølv på 50m fly.

Holdet vandt guld samt blev regionsmester på 4 x 50m ben mix og vandt bronze på 4 x 100m fri for damer.

Alt i alt var det et rigtig godt mesterskab, som gav svømmerne ny læring og fokuspunkter til træningen hjemme i Fredericia.