Home FREDERICIA DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub får stor støtte til et spændende udviklingsprojekt i undervisningsafdelingen.

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub får stor støtte til et spændende udviklingsprojekt i undervisningsafdelingen.

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub får stor støtte til et spændende udviklingsprojekt i undervisningsafdelingen.
0

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, samt Fredericia Idrætsfond kan DeltaSwim nu sætte gang i søgningen efter en leder for undervisningsafdelingen.

Svømmeklubben i Fredericia har fået 100.000kr i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, samt 30.000kr fra Fredericia Idrætsfond. Med bevillingen kan svømmeklubben se frem til at komme i gang med udviklingen af undervisningsafdelingen med alt dens potentiale.

Jesper von Seelem ser især frem til at DeltaSwim nu kan finde den helt rette kandidat til projektet:

”Vi er gået i gang med at søge efter en leder, som kan udvikle klubben og sætte nye og spændende tiltag i gang”

I DeltaSwim glæder formanden og de 650 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet

– og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

”Vi vil gerne lave flere tilbud til Fredericias borgere og hjælpe med til at styrke sundheden i kommunen”

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

DeltaSwim har modtaget bevillingen på 100.000 fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.