FREDERICIA

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub har gennemført dette års klubmesterskab for konkurrencesvømmere.

Der deltog omkring 70 konkurrencesvømmere i alderen fra 9 år til 41 år.

Klubmesterskabet blev gennemført over 4 afsnit i dagene 26., 28. og 30. november samt 01. december i Fredericia Idrætscenter.

Der blev ud over almindelige løb i alle discipliner også gennemført udskilningsløb og forældreløb.

Der blev svømmet mange personlige rekorder, svømmenåletider og kravtider til kommende mesterskaber.

Svømmerne var inddelt i grupperne senior, junior, årgang, børn og rollinger.

Klubmesterskabet blev sluttet af med kåringer og med overrækkelser af pokaler i hver gruppe til årets fighter, til året kammerat samt til de tre bedst placerede svømmere og med overrækkelse af medaljer til alle øvrige deltagende svømmere.

Klubmestre blev Louise Jensen og Malthe Lindeblad.

Cheftræner Kirsten Detlef synes, at det var en fornøjelse at se den opbakning, som der var fra svømmernes, forældrenes og de frivilliges side til at gøre klubmesterskabet til en festlig begivenhed.