Home Covid-19 / Corona virus Demonstration på Rådhuspladsen: Støtte til minkavlerne og skepsis mod epidemiloven
Demonstration på Rådhuspladsen: Støtte til minkavlerne og skepsis mod epidemiloven

Demonstration på Rådhuspladsen: Støtte til minkavlerne og skepsis mod epidemiloven

0

Der var masser af larm og folk på rådhuspladsen, da en af initiativtagerne til en demonstration for støtte til minkavlerne og en bi-demonstration mod epidemiloven løb af stablen – onsdag klokken 16.00

En varslet demonstration til støtte for minkavlerne og mod epidemiloven, fik Sydøstjyllands politi til at møde op med flere betjente – onsdag eftermiddag klokken 16.00 på Rådhuspladsen i Fredericia.

På trods af at Fredericia kommune forsøgte at få rykket demonstrationen væk fra selve rådhuspladsen, samledes en masse tilhørere og demonstranter på pladsen til taler og fællessang.

Det er den lokale borger Brian Schønemann, der havde indkaldt til en demonstration til støtte for minkavlerne. Hans empati for minkavlerne er stor og han hjælper i disse dage sin nabo, der er minkavler, med at slå dennes besætning af både brugs – og avlsdyr ned, efter at Statsminister Mette Frederiksen i den forgangne uge, har beordre den komplette danske bestand af mink udryddet.

DanmarkC TV bringer lørdag en længere udsendelse fra demonstrationen, hvor vi blandt andre møder initiativtageren Brian Schønemann, og reaktioner fra nogle af de borgere der er mødt op for at udtrykke deres parti for demonstrationen – og dem der ikke er enige.

Se med på kanal SYD lørdag.

Nedenfor kan du se de direkte optagelser fra nogle af talerne ved demonstrationen, onsdag på rådhuspladsen i Fredericia.

Brian Schønemanns tale.:

De øvrige taler.: