Home SAMFUND DLG blev tildelt årets Erhvervspris 2019

DLG blev tildelt årets Erhvervspris 2019

DLG blev tildelt årets Erhvervspris 2019
0

Ved Fredericia kommunes nytårskur på Fredericia teater, blev årets Erhvervspris 2019 tildelt en ny virksomhed i Fredericia.

Grovvareselskabet DLG flytter deres aktiviteter til Fredericia, og er igang med at opføre et nyt stort domicil i Snoghøj.

Prisen blev overrakt af Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, der kort fik ordet på scenen, efter formand for Business Fredericia Bent Jensen, havde holdt sin tale.

SE TV-INDSLAGET LØRDAG PÅ KANAL SYD

Administrerende direktør i DLG Kristian Hundebøll, modtog prisen og lod bemærke at han var beæret over at prisen blev tildelt DLG, påtrods af, at de endnu ikke havde nået at slå rødder i Fredericia endnu.

Fra scenen fortalte Kristian Hundebøll, at der ligene arbejder omkring 200 medarbejdere, og der tilsigtes at blive ansat omkring yderligere 50 personer.

Vindercheck på 10.000 kr. blev doneret til Ungdommens Røde kors

Med diplomet for årets Erhvervspris 2019, fulgte også en check på 10.000 kr. og Kristian Hundebøll valgte at donere pengene til Ungdommens Røde kors.

Tidligere år har Kentaur, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia Shipping samt Process Engineering modtaget Erhvervsprisen.

I tv-indslaget fra Årets Nytårskur, kan du se og høre taler, samt kommen med helt tæt på arrangementet, der tre tæt på 700 gæster til.