Home TRAFIKKEN DM i landevejscykling påvirker trafikken ved Lillebæltsbroerne

DM i landevejscykling påvirker trafikken ved Lillebæltsbroerne

DM i landevejscykling påvirker trafikken ved Lillebæltsbroerne
0

Trafikanterne skal forberede sig på omkørsler og forlænget rejsetid på vejene omkring Lillebæltsbroerne og Middelfart i forbindelse med afviklingen af DM i landevejscykling søndag den 23. august.   
Vejnettet vil være påvirket fra søndag morgen til sidst på eftermiddagen. DM i landevejscykling afvikles i Middelfart og ruten er totalspærret, hvilket betyder at trafikanterne skal benytte andre veje. Ruten kan ses her: https: https://www.middelfart.dk/Global/Nyheder/Arkiv%202020/DM%20i%20Cykling .
 Samtidig er Vejdirektoratet i gang med at renovere dele af stålkonstruktionerne på Ny Lillebæltsbro i vestgående retning. Det betyder, at nødsporet er spærret, og at der er en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.   Af samme grund opfordrer Vejdirektoratet til, at trafikanter i området sætter ekstra tid af til deres rejse og følger Vejdirektoratets trafikråd på dagen.   
Helt konkret har Vejdirektoratet følgende råd til trafikanterne:   

Trafikanter –       
 Forvent kødannelser i området omkring Ny Lillebæltsbro og sæt ekstra tid af til turen.-         

Trafikken vil være påvirket mellem kl. 06:00-20:00, særligt mellem kl. 11:00-15:00-         
Skal du til Middelfart, anbefales det, at du benytter frakørsel 58a Middelfart Ø.-         

Skal du til Hindsgavl, skal du benytte frakørsel 59 Frederica S og Gl. Lillebæltsbro.-         

Søg trafikinformation og planlæg din tur inden du kører ud –          Tjek den aktuelle trafiksituation – fx på kortet på trafikinfo.dk  –          På trafikinfo.dk under ‘Trafikradio’ kan du høre de seneste meldinger fra P4 Trafik –          Hør radio og få meldingerne fra DR P4 Trafik mens du kører    

 Rejsende med kollektiv trafik–         

Der vil være omlægninger af busruterne i området-          Tjek Rejseplanen    På grund af COVID-19 opfordrer Politiet og Danmarks Cykelunion til at man følger løbet hjemmefra og ikke møder op langs ruten. Mere information om DM i landevejscykling findes her: https://fyenrundt.com/