DØDFUNDEN I VOLDGRAV :  UNDERSØGELSER TYDER IKKE PÅ KRIMINEL HANDLING

DØDFUNDEN I VOLDGRAV : UNDERSØGELSER TYDER IKKE PÅ KRIMINEL HANDLING

DØDFUNDEN I VOLDGRAV : UNDERSØGELSER TYDER IKKE PÅ KRIMINEL HANDLING

0

Foreløbige undersøgelser tyder ikke på, at der ligger en kriminelhandling bag fundet af liget af en 60-årig fredericiansk kvinde, i en voldgrav i Fredericia

Torsdag omkring klokken 11.25, blev liget af en 60-årig kvinde fundet i voldgraven ved Danmarksport – Politiet oplyser at de foreløbige undersøgelser ikke har bragt nyt i sagen, og at alt tyder på at der ikke ligger en kriminel handling bag en 60-årig kvindes død.

Politiet har begæret at liget af den 60-årige kvinde, skal underlægges en obduktion – for at fastslå dødsårsagen. Der er dog ikke skader eller fundet spor på findestedet, der har kunnet indikere, at der skulle være tale om andet end et hændeligt dødsfald.

Det var en tilfældig forbipasserende, der torsdag så noget der kunne minde om en menneskekrop, ligge i vandet i voldgraven ved Danmarksport, og derpå alarmerede politiet. Beredskabet og teknikere arbejdede det meste af torsdagen på findestedet – for at sikrer spor og komme nærmere en forklaring på, hvordan kvinden er omkommet, men resultaterne af undersøgelserne har ikke bragt nogen forklaring, hvorfor politiet vurdere at der er tale om et hændeligt dødsfald.

 

Da den 60-årige kvinde blev fundet død og på grund af omstændighederne i øvrigt, iværksatte Sydøstjyllands Politi rutinemæssigt en efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere og hundeførere, der alle gennemførte undersøgelser på og omkring findestedet

Der er fredag blevet gennemført en obduktion af den afdøde. De retsmedicinske undersøgelser har ikke fundet tegn på, at der skulle være begået en forbrydelse.