Voldsom brand i lejlighed: Lejlighed udbrændt

Voldsom brand i lejlighed: Lejlighed udbrændt

Voldsom brand i lejlighed: Lejlighed udbrændt

0

Brand i lejlighed i nat: Lejlighed udbrændt

Natten til tirsdag omkring kl. 01.07, observerede personer røg fra et vindue i en lejlighed i stueetagen på Frejasvej 11.

Beboere i lejlighederne på Frejasvej nr. 11, fik i nat omkring kl. 01.07 en ubehagelig oplevelse. I en lejlighed i stueetagen var der udbrudt brand, der hurtigt omspændte lejligheden i flammer.

Da brandvæsnet når frem, er der stor bekymring for om lejlighedens beboer stadig var i lejligheden. Indsatsleder Ole Olsen fra Trekant Brand oplyser til DanmarkC TV, at han allerede på vej til brandstedet varslede røgdykkerne om at der muligvis var en person i den brændende lejlighed. Derfor gik røgdykkere ved deres ankomst, straks ind i lejligheden for at påbegynde eftersøgning af lejlighedens beboer.

Heldigvis var der ingen tilstede i lejligheden, og brandvæsnet kunne derfor koncentrere sig om brandslukningen. De fleste beboere fra de øvrige lejligheder kommet ud. Det var grundet den kraftige røgudvikling i opgangen, ikke muligt for beboerne på 2. sal at blive evakueret. Røgdykkere fik derfor nedbragt røgmængden i opgangen således beboerne på 2.sal også kunne komme ud i sikkerhed.

Efterfølgende blev to personer fra lejlighederne på 2. sal bragt til sygehuset til observation for røgforgiftning.

Politiet oplyser tirsdag morgen til DanmarkC TV,  at branden formodenligt er startet i en bærbar computer der lå tilsluttet en lader og lå i en seng.

Politiets teknikere arbejder tirsdag formiddag på at finde den nøjagtige brandårsag.

Trekant Brand havde ialt fem køretøjer i aktion ved branden og sammenlagt 11 brandmænd og en indsatsleder.

 

DanmarkC TV sender et indslag omkring branden i tirsdagsnyhederne