Home SAMFUND ENDNU EN LÆGE FLYTTER SIN PRAKSIS IND I SUNDHEDSHUSET

ENDNU EN LÆGE FLYTTER SIN PRAKSIS IND I SUNDHEDSHUSET

ENDNU EN LÆGE FLYTTER SIN PRAKSIS IND I SUNDHEDSHUSET
0

Privatpraktiserende læge Kirsten Hald flytter næste år sin praksis til sundhedshuset

Fredericia Kommune har indgået en lejeaftale med privatpraktiserende læge Kirsten Hald, der i dag har lægepraksis i Prinsessegade 22. Men fra november 2018 flytter klinikken ind på 6. etage i Fredericia Sundhedshus.

”For det tværfaglige miljø i sundhedshuset er det et meget stor plus, at endnu en læge flytter ind i sundhedshuset. Kirsten har med hendes mange års erfaring en masse at byde ind med i forhold til samarbejdet med de andre faggrupper, som f.eks. fysioterapeuter, apoteker og andre, der bliver en del af sundhedshuset. Den nye placering og det tværfaglige samarbejde vil desuden skabe gode betingelser for Kirstens patienter og for brugerne af sundhedshuset i det hele taget”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget.

Kirsten Hald ser frem til at komme op i et sundhedshus, hvor der er mere plads, tværfagligt samarbejde og en bedre tilgængelighed for patienterne. Kirsten har siden sundhedshuset start gerne ville være en del af huset, og nu glæder hun sig over, at hun kan flytte sin klinik til sundhedshuset.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme op og være en del af fællesskabet, og få del i samarbejdet med de andre sundhedsaktører i kommunen. Vi synes, at sundhedshuset er godt for kommunen, og med et nyt indgangsparti, bliver det imponerende”, siger privatpraktiserende læge Kirsten Hald.

Men inden Kirstens klinik kan flytte ind, skal indgangspartiet og forhallen sættes i stand, så Kirstens patienter kan komme ordentligt ind til den nye klinik. Den nye klinik på sundhedshuset bliver tilpasset både klinikkens og patienternes behov i forhold til den daglige arbejdsgang. Kirsten forventer, at klinikken kan åbne senest den 1. november 2018. Kirstens patienter glæder sig allerede og vil selvfølgelig blive orienteret, når den endelige dato for flytningen ligger klar.

Kirsten har drevet sin praksis i Prinsessegade i siden 1991.

tags:

Følg DanmarkC TV på de Sociale Medier