Home Kultur Er du god til at tegne?

Er du god til at tegne?

Er du god til at tegne?
0

Julen står for døren om ikke så længe og det samme gør premieren på Teater Malstrøms årlige familieforestilling, Busters Verden. Og i den forbindelse er Buster Oregon Mortensen kommet i gavehumør.

Vind en ekstra gave til juleaften

Indenfor døren på det Bruunske Pakhus i Kirkestræde ligger tre pakker og venter på at blive pakket op. Og vil man have mulighed for at putte en af dem under træet juleaften, skal man udfolde sine kreative evner. Man får ved ankomst udleveret et stykke papir, hvorpå man skal tegne sin yndlingsfigur fra Busters Verden. 

Og der er mange forskellige figurer at vælge imellem: “I Busters univers er der mange forskellige farverige mennesker, f.eks søde fru Larsen, farlige Store Lars eller lille irriterende Stig Ole”, fortæller instruktør Michael Hansen.

“Buster vil hver aften hilse på jer i døren, når forestillingen er slut og han glæder sig rigtig meget til at se din tegning, for det er ham du skal give den til efter forestillingen.” fortæller Michael Hansen.  

Tegningerne bliver hængt op i caféen og så er man med i konkurrencen om at vinde en af de tre pakker. Der bliver trukket lod om de spændende julegaver, som helt sikkert er nøglen til Busters magiske univers

Tag familien med

Busters Verden er for hele familien og der bliver spillet tidligere i hverdagene end til teatrets øvrige forestillinger, så de små ikke kommer for sent i seng. “Forestillingen starter kl 18.30 og er ca.færdig kl 20.10, så selvom det er hverdag, skulle man gerne være så tidligt hjemme, at man ikke er for træt til skolen dagen derpå” fortæller Teater Malstrøms teaterleder Martin Bach Sørensen, der glæder sig at få fyldt op med glade børn på madrasserne foran scenen i den hyggelige lille teatersal på det Bruunske Pakhus.

Mangler du lige adventsgaven til familien, så har Busters Verden premiere onsdag d. 20 november og spiller helt frem til d. 15. december.

Forestillingsperiode: Busters Verden spiller i perioden fra 20. november – 15. december 2019- Forestillingen spiller onsdag-fredag kl. 18.30 og lørdag-søndag kl. 15 og varer 1 time og 20 minutter inkl. pause- Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia- Billetter: købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder, fx Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.