Firma bygger stort domicil i Fredericia

Firma bygger stort domicil i Fredericia

Firma bygger stort domicil i Fredericia

0

SER Hegn bygger nyt domicil i Fredericia

Danmarks største hegn og port leverandør flytter fra Børkop til Fredericia og bygger nyt hovedsæde i optimale rammer med storslået udsigt til E20 og Lillebælt

Mere end 65.000 biler kører dagligt forbi SER Hegns nye byggegrund i Fredericia, hvor et treetagers hovedsæde på 2100 m2, en tilstødende produktionshal på 1000m2 samt en lagerhal på 600 m2 skal stå klar i sommeren 2017 og fungere som logistikcenter, uddannelses- og testanlæg samt ny egenproduktion.

Byggegrunden på 15.000 m2 ligger i DanmarkC lige ud til E20 motorvejen med Audi og EnergiNet som naboer. Den centrale beliggenhed midt i landet og synligheden fra motorvejen er hovedårsagen til, at SER Hegn nu rykker fra Børkop til Fredericia.

– Rent logistikmæssigt ligger Fredericia rigtig godt for os, og så er den meget synlige beliggenhed ud til motorvejen bestemt også et stort plus, siger adm. direktør for SER Hegn og Mobilhegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

Behovet for et nyt hovedsæde er enkelt. Virksomheden har vokset sig for stor til sin nuværende adresse med udvidelse af egen produktion til de nordiske markeder og ikke mindst udvidelsen med det nye uddannelses- og testanlæg.

– Det er en historisk beslutning for os, da min far startede SER Hegn under beskedne kår på vores nuværende adresse i Børkop for over 25 år siden. Derfor har vi måske tøvet lidt, men vi er vækstet meget i de senere år, og nu vil vi skabe de optimale fremtidige rammer for vores medarbejdere, kunder og ikke mindst udenlandske leverandører, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

SER Hegn hovedsædeGodt samarbejde med Fredericia Kommune

Fredericia Kommune har været en aktiv medspiller i processen fra start til slut.

– Faktisk var det ikke en mægler, der fandt den ledige grund os. Det var Fredericia Kommune. Grunden svarede til vores budget, ønsket beliggenhed og samtidig er der en option på en tilstødende grund, som vi kan udnytte i fremtiden. Og ikke mindst føler vi os meget velkomne, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

Også hos Fredericia Kommune er der tilfredshed at spore.

– Vi arbejder løbende med at gøre kommunen så attraktiv for erhvervslivet som muligt, og derfor er vi også rigtig glade for, at SER Hegn flytter deres forretning og 45 arbejdspladser hertil, siger Jacob Bjerregaard, borgmester i Fredericia Kommune.

Inden salget satte kommunen to erhvervsgrunde på 15.000 m2 og 37.000 m2 i Prins Christians Kvarter i offentligt udbud, og her bød SER Hegn i første omgang på den ene grund, som er nabo til virksomheden Zederkof.

Salget er sket i tæt samarbejde med Business Fredericia og Lillebælt Erhverv.

 

Om SER-Hegn

SER Hegn er en familieejet virksomhed, der blev startet af Svend Erik Rasmussen på en nedlagt bondegård i Børkop i 1990. Her bor virksomheden stadig sammen med søstervirksomheden Mobilhegn.dk, som også har afdelinger i Nordjylland og på Sjælland.

I 2015 opsatte SER Hegn og Mobilhegn.dk‘s 65 medarbejdere over 300.000 meter hegn og installerede over 1000 porte for kunderne, som blandt andet omfatter Vejdirektoratet, BaneDanmark, politiet, militæret, hospitaler, virksomheder, havne, byggepladser, skoler, børnehaver m.m. SER Hegn og Mobilhegn omsatte for 101 mio. kr. i 2015, og målet er endnu højere i 2016 og årene fremover.