Home FREDERICIA Forestillingen ”Under Brylluppet” på Højskolen i Snoghøj

Forestillingen ”Under Brylluppet” på Højskolen i Snoghøj

Forestillingen ”Under Brylluppet” på Højskolen i Snoghøj
0

Kom og deltag i en stor, skøn bryllupsfest med alt hvad det indebærer af kærlighed, god mad, intriger og skåltaler. Stedet er lejet, kirkeklokkerne ringer snart, præsten er vågen, maden, vinen, kagen, brudevalsen (måske), underholdningen med musicalsange og frække dansenumre er mere end klar, sokkerne, brudepigerne, kyssene – alt er forberedt til det helt store øjeblik! Men hvad synes brud og gom? Hvad er det egentlig for en tid vi lever i? Hvorfor gifter vi os? Hvad betyder et bryllup for familien og venner? Hvorfor overhovedet gifte sig?

Forestillingerne spiller på Højskolen Snoghøj ved skønne Lillebælt:

  1. 06.06 kl. 17.00
  2. 07.06 kl. 17.00
  3. 08.06 kl.  15.00 og 19.00

 

Billetter på: https://billetto.dk/e/brylluppet-billetter-355768/

Mad og drikke:

Der vil blive serveret mad og drikke under forestillingen.

Om den kunstneriske proces: 

“Brylluppet” er en dialogisk og samskabende musical/teaterforestilling, der er skabt af Højskolen Snoghøjs studerende og undervisere. De studerende har i fællesskab undersøgt det brede almene tema; ”mennesker og fællesskaber i postmodernismens tid”. Forestillingen er et resultat af disse sanselige æstetiske undersøgelser.

Om Højskolen Snoghøj:
Højskolen Snoghøj har været højskole i Snoghøj siden 1913. I dag har højskolen fuld tryk på musical og et tæt samarbejde med Musical akademiet og Fredericia Teater. Mange af de studerende på Musical Akademiet kommer fra Højskolen Snoghøj. Højskolen betegnes som Danmarks smukkeste højskole med sine skønne gamle bygninger, spir og kirkerum og fantastiske beliggenhed lige ned til Lillebælt.