Home FREDERICIA Fredericia Judo- og jujutsu Klub afholder DM i Judo

Fredericia Judo- og jujutsu Klub afholder DM i Judo

Fredericia Judo- og jujutsu Klub afholder DM i Judo
0

Lørdag den 30. november og søndag den 1. december er Fredericia Judo- og jujutsu Klub (FJJK) vært ved det største stævne, klubben har holdt i årevis.

Klubben skal afholde Danmarksmesterskaberne i judo (DM) for både børn, unge og voksne. Lørdag skal A-kæmperne dyste om medaljer, mens søndag er for B-kæmperne (nye kæmpere, der har kæmpet i mindre end to år og som er lavt gradueret) 

Begge dage vil man kunne se masser af god judo i hal 5 og 6 i Fredericia Idrætscenter, hvor der vil være 5 måtter at kæmpe på. Der er kampe i gang mellem kl. 10.30 og 14 begge dage og dermed masser at se på for alle, der måtte være interesseret i at se god judo. 

Klubben forventer omkring 350 deltagere fra hele Danmark, og derfor er der også over 100 frivillige fra Fredericia Judo- og Jujutsuklub, der hjælper med at få stævnet afviklet. De står for alt fra at lægge måtter ud og sætte stole op, til at veje deltagerne inden kampstart, tage tid på kampene, sørge for forplejning, oprydning og meget mere.

Der er gratis adgang til stævnet, så alle der har lyst, er velkomne til at komme og kigge, ligesom medierne er velkomne til at dukke op og lave reportager fra arrangementet. FJJK har flere lokale deltagere med både i børne-, ungdoms- og voksenrækkerne.