Home FREDERICIA Fredericia Kommune ansætter to nye direktører

Fredericia Kommune ansætter to nye direktører

Fredericia Kommune ansætter to nye direktører
0

1. marts træder to nye direktører ind på direktionsgangen i Fredericia Kommune. Den ene er et kendt ansigt og den anden er et nyt ansigt

Forligspartierne bag Budget 2020 ønsker at styrke den strategiske ledelse i Fredericia Kommune. Derfor blev der inden jul slået to nye stillinger op som koncerndirektører. 

Ny koncerndirektør for Børn- og Ungeområdet

Som ny direktør for Børn- og Ungeområdet faldt valget på 52-årige Peter Mikael Andreasen, der kommer fra en stilling som børne- og familiedirektør i Jammerbugt Kommune. 

”Med Peter Mikael får vi en kompetent og initiativrig leder med stor ledelseserfaring fra politisk styrede organisationer. Han besidder de kompetencer, ambitioner, gejst og handlekraft der skal til for, at vi kan komme i mål med vores målsætninger på Børn- og Ungeområdet”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Som direktør i Jammerbugt Kommune har Peter Mikael Andreasen haft ansvaret for Børne- og Familieforvaltningen, og han har en stor og bred erfaring med forandringsprocesser. 

”Jeg har en stor og bred erfaring med forandringsprocesser, og implementeringen af disse, på de kommunale kerneområder, som kan bringes i spil i forhold til bl.a. udviklingen af koncernmodellen. Fredericia Kommune er en velfungerende kommune med et udviklingsdrive, der har skabt fremragende resultater gennem de senere år, og jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet”, siger den kommende koncerndirektør for børn- og ungeområdet Peter Mikael Andreasen

Kendt ansigt som direktør for Voksen- og ældreområdet

Som direktør for voksen- og ældreområdet har Fredericia Kommune valgt et kendt ansigt. Her er valget faldet på 45-årige Yelva Bjørnholdt Jensen, der i dag er koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet. ”Vi har lært Yelva at kende som en meget kompetent leder, der kan sikre fremdrift og udvikling, og jeg er sikker på, at hun vil kunne sikre den 

fortsatte udvikling af den værdiskabende og ressourceorienterede tilgang til borgere, som vi er kendt for her i Fredericia”, siger borgmester Jacob Bjerregaard. 

”Jeg er rigtig glad for det skifte, jeg tog for snart et år siden til Fredericia Kommune, og nu får jeg mulighed for at træde ind i direktionen. Her har jeg i endnu højere grad mulighed for at byde ind på det strategiske arbejde og være med til at løfte de mange spændende strategiske tiltag. Det er noget af det, jeg glæder mig rigtig meget til”, siger Yelva Bjørnholdt Jensen.

Begge direktører tiltræder stillingen den 1. marts 2020, og de skal sammen med kommunaldirektøren stå for den strategiske ledelse af kommunen.

Fotograf : Claus Fisker