LOKALSPORT

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub deltog med 7 konkurrencesvømmere fra klubbens B-hold i Region Syd Turneringen i Haderslev lørdag den 15. juni.

Svømmerne leverede masser af flotte præstationer.

Svømmerne opnåede mange personlige rekorder, nye svømmenåle og vandt hele 11 medaljer, heraf 6 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 4 bronzemedaljer.

Medaljerne fordelte sig på svømmerne således:

– Frederikke Riber vandt guld på 200m medley, sølv på 50m ryg samt bronze på 100m fri.

– Victoria Richards vandt guld på 200m ryg samt bronze på 200m fri.

– Mille Lindeblad vandt bronze på 50m ryg.

– Johan Christensen vandt guld på 200m fly, på 100m fri, på 200m fri og på 200m ryg.

– Ditte Hansen vandt bronze på 200m fri.

Stævnet var det tredje og sidste i turneringen. Holdet kom i den samlede stilling på en flot 2. plads i turneringen.

Træner Enya Eskildsen syntes, at det var et fantastisk godt stævne, og hun glædede sig til sammen med svømmerne at arbejde videre med de tekniske færdigheder ved de kommende træninger.