FREDERICIA

FREDERICIANERNE HOLDER VEJRET PÅ VM-PLADSEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Endnu engang kan man følge Danmarks VM kamp på storskærm i Fredericia

Danmarks VM kampe trækker fredericianerne ned i byen – og ind på VM-pladsen. Det er endnu engang lykkes at fylde Rådhuspladsen i Fredericia, med fredericianere, der i fællesskab følger det danske landsholds kampe på storskærm.

Ved dagens kamp mellem Danmark og Kroatien, er stemningen noget mere kontrolleret og anspændt –  efter få minutter havde begge hold nemlig scoret mål, og man kan mærke at begge hold er kommet for at vinde. Efter 90 minutters spilletid, og overtid, endte kampen 0-0. Dermed måtte de to nationer ud og spille forlænget spilletid. Heller ikke her lykkedes det nogen af nationerne at score.

Kampen endte med straffesparks konkurrence, hvor Danmark desværre måtte erkende nederlag – og se sig selv slået ud af VM.

Nedenfor kan du se billeder fra storskærmsarrangememtet på den fredericianske VM-plads.