Home FREDERICIA FREDERICIANSK VIRKSOMHED NOMINERET TIL TRE AWARDS

FREDERICIANSK VIRKSOMHED NOMINERET TIL TRE AWARDS

FREDERICIANSK VIRKSOMHED NOMINERET TIL TRE AWARDS
0

En fredericiansk automobilforhandler er indstillet til hele tre awards ved Autoawards 2017

I øjeblikket ligger den lokale brugtvognsforhandler Kraft Biler, som nummer to på Trustpilot over der mest troværdige bilforhandlere i Danmark. Denne placering er ikke noget man bare lige opnår, fortæller medindehaver af Kraft Biler Jon Slot Hansen. “Vi arbejder konstant på at optimere vores forretningskoncept, og gør hvad der står i vores magt for at kunderne får en bilhandel som de bliver glade for” – udtaler Jon Slot Hansen.  Kraft Biler er endda så stålfaste, at de netop bruger ” – en bilhandel du bliver glad for” som slogan, og de er ikke i tvivl om hvorfor de ligger så højt rangeret på trustpilot over de mest troværdige forhandlere. – “Det ligger helt fast i vores tilgang til kunderne, at vi skal levere den bedste bilhandel de har oplevet. Det kræver dels det helt rigtige nærværende personale, og dels en indkøbsafdeling der forstår at købe det rigtige udvalg af biler hjem” fortæller Jon Slot Hansen til DanmarkC TV.

Nomineret til tre Awards

Det kom som en positiv overraskelse for medarbejdere og indehavere af Kraft Biler, da det gik op for dem at den store indsats for at gøre det bedste for kundernes oplevelse af bil forretningen og værkstedet, resulterede i tre nomineringer ved det prestigefulde Autoawards. “Vi er blevet indstillet til award i netop disse tre kategorier, og det er jo fantastisk at vi så også er blevet nomineret i alle tre kategorier. Det er selvfølgelig en hård konkurrence, men bare det at være blevet nomineret gør os meget stolte” fortæller Jon Slot Hansen.

Kraft Biler modtog tidligere på ugen officiel besked fra Autoawards, at de er blevet nomineret til tre Awards ved det store Awardshow i Tivolibygningen i København sidst i november måned.

Kraftbiler er nomineret i kategorierne :

ÅRETS BRUGTVOGNSFORHANDLER

ÅRETS AUTOVÆRKSTED

ÅRETS MARKEDSFØRINGSKAMPAGNE

Alle kan stemme på den lokale bilforhandler, og dermed være med til at sikre at de fornemme titler kommer til Fredericia.  Man stemmer på Autoawards hjemmeside – Klik her…

Om Auto Awards

Autoawards skriver følgende på deres hjemmeside.:

I en branche, hvor der sker store forandringer med stor hast og i takt med den teknologiske udvikling, er det nødvendigt med løbende evaluering og nytænkning. Derfor er Auto Awards formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Auto Awards statuetterne gives derfor til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori.

De prestigefyldte statuetter blev i 2015, fra en stregtegning og til at blive dét, der blev uddelt til de heldige vindere til Auto Awards 2015. Auto Awards statuetterne symboliserede det år mange ting, såsom et dobbelt a for Auto Awards, en destination, en dråbe, samt et hjerte for branchen og miljøet. Endvidere var statuetterne lavet af træ for bl.a. bæredygtighed.

I 2016 bød vi 20 kategorier velkommen og der blev derfor uddelt 20 prestigefyldte Auto Awards statuetter. Auto Awards 2016 logo og statuetten havde i dette år udviklet sig – som Bil- Autobranchen, der også er i konstant udvikling. Logoet tager i 2016 udgangspunkt i en globe og tager dermed også udgangspunkt i tanken om en bæredygtig udvikling i branchen. Et snit gennem globen afslører en ren cirkulær flade. Cirklen symboliserer dynamik og bevægelse, men vigtigst afsløres en overflade af guld – på samme måde som Auto Awards ønsker at bringe det bedste fra branchen frem i lyset. I 2017 er der igen spændende i vente.

 

 

Om det lykkes Kraft Biler at indkassere en eller flere awards, bliver offentliggjort ved det stort anlagte Awardshow i Tivolibygningen i Københaven, tirsdag den 28. november 2017.

 

Følg DanmarkC TV på de Sociale Medier