FREDERICIAS SKYGGESIDE – DE NYVALGTES TAVSHED

FREDERICIAS SKYGGESIDE – DE NYVALGTES TAVSHED

FREDERICIAS SKYGGESIDE – DE NYVALGTES TAVSHED

0

Jeg har konstateret at det nye Byråd ikke siger eller informerer meget efter de er blevet valgt ind. Man kan også sige at de endnu ikke er kommet i arbejdstøjet. Er der som forventet igen lavet en baggårdsaftale om ikke at kommunikere med Borgerne som i sidste periode. Der må ikke komme noget skidt ud om Fredericia.
Syge, ældre og familier med problemer slæbes stadig gennem systemet uden afklaring. Er dette på foranledning af Borgmesteren, som har udtalt, at syge skal ignoreres.
Samtidig har vi konstateret at den uvildige undersøgelse om Jobcenteret, som Borgmesteren har lovet ikke bliver til noget. Vi kan så konstateret at han er utroværdig og har løget syge Borgere direkte op i ansigterne på et fællesmøde på Biblioteket. Der blev slet ikke lagt penge i budgettet til denne undersøgelse. Kan vi virkelig være tjent med det?
Hvorfor er der ingen af de nyvalgte, som kommer i arbejdstøjet og står ved det de lovede i valgkampen. Var det som forventet blot valgflæsk.
Der var meget snak om kommunikation i Fredericia Kommune. Der kommunikeres stadig ikke og i flere sager er Borgerne nødsaget til at gå til Ombudsmanden for at svar på ældgamle mails. Når der så kommer et svar er det ikke fyldestgørende og uden initiativ.
Det må være på tide, at det nye Byråd kommer frem i skoene og får sat den hjælp ind, som syge Borgere har brug for. Familier, som er i klemme i systemet for heller ingen hjælp. Handicappede er i glemme. Når vi nu ved at det er Borgmesterens søster der har fået formandsposten i dette udvalg, så er hun nok også holdt nede. Hvad kan vi forvente?
Jeg vil rigtig gerne vide fra det nye Byråd hvornår vi som Borgere kan se frem til forbedringer, afklaringer og kommunikation. Lige nu er alle tavse som i de sidste 4 år.
Hvad arbejder Borgmesteren med. Er han der for at lukke tæt om problemerne uden at få dem løst. Er de nye udvalg låst på hænder og fødder. Vi ser kun Borgmesteren i artikler der kan fremhæve ham selv eller Fredericia generelt.

Rene Ville
Siriusvænget 14
7000 Fredericia

Læserbreve bliver som hovedregel bragt i deres fulde længde – i uredigeret form. Undtagelsesvis kan redaktionen vælge at forkorte længere læserbreve ned, for at tilgodese læseren. Læserbreve er ikke udtryk for redaktionens holdning og tjener alene indsenders interesse og mening.