Home 112 SE VIDEO : GAMLE TOG STÅR I FLAMMER I NORGESGADE

SE VIDEO : GAMLE TOG STÅR I FLAMMER I NORGESGADE

SE VIDEO : GAMLE TOG STÅR I FLAMMER I NORGESGADE
2

Gamle togsæt står natten til fredag i flammer i Norgesgade

Flere togvogne står sent natten til Storebededag i flammer i Norgesgade i Fredericia. Branden blev opdaget omkring klokken 04.54.

Der er tilkaldt mandskab fra flere andre brandstationer, og Trekant brands drone er rekvireret til branden, der sent natten til Storebededag hærger flere af de gamle MR tog, på rangerområdet i bunden af Norgesgade.

Vidner på stedet fortæller til DanmarkC TVs rapporter, at flere unge mennesker er set løbe fra stedet, og politiet er netop i gang med at lokalisere disse personer.

Branden i de mange togvogne besværliggøres af en frisk vind, der giver næring til flammerne, og branden spreder sig med hastige skridt til de mange togsæt, der står efterladt på området.

Det er ikke første gang at der er påsat brande i gamle togsæt på området. Den 17. december 2018 satte unge mennesker ild til et togsæde i et af de gamle tog, hvilket resulterede i, en omfattende brand i flere togsæt. På daværende tidspunkt aktiverede beredskabet varslingssirenerne, da de antog at de gamle tog indeholdte asbestmateriale, og hvorfor røgen fra branden blev antaget for at udgøre en sundhedsskade.

Ildspåsættelsen blev dengang dokumenteret af de unge selv, der filmede deres ugerninger og delte videoen på de sociale medier.

Politiet opfordrer folk til at holde sig væk fra området, da beredskabet skal have plads til slukningsarbejdet. Togene skulle efter politiets oplysninger ikke længere indeholde asbest og andre farlige materialer, hvorfor røgen ikke vurderes giftig.

Politiets indsatsleder oplyser at politiets teknikere er tilkaldt, og at området betragtes som et gerningssted.

Flere af beredskabets brandmænd er i den situation, at de skal til konfirmation i dag Storebededag, og derfor har brandvæsnets indsatsleder bedt om afløsning for de berørte brandmænd, så de kan komme hjem i bad.

 

SE VIDEO FRA SLUKNINGSARBEJDET HER.:

 

 

 

 

EFTER NATTENS TOGBRAND – FLERE TOG ER UDBRÆNDT

SE VIDEO : INDSATSLEDER ULRICH STREHLE FORTÆLLER OM NATTENS TOGBRAND