GODKENDT! : CIRKUS ARENA SPILLEDE FORESTILLING PÅ HAVNEFRONTEN

GODKENDT! : CIRKUS ARENA SPILLEDE FORESTILLING PÅ HAVNEFRONTEN

GODKENDT! : CIRKUS ARENA SPILLEDE FORESTILLING PÅ HAVNEFRONTEN

0

Cirkus Arena besøgte mandag Fredericia – og indviede den nye cirkusplads på havnen i den nye kanalby

Der var både crossmaskiner, dromedarer og en kendis, da Cirkus Arena besøgte Fredericia mandag. Den kendte og rummelige personlighed – “Bubber”, var aftenens toastmaster, og med sin store erfaring fra tv, førte han publikum gennem den 2,5 timer lange forestilling.

I mange år har cirkuspladsen ved Fredericia Idrætscenter dannet rammerne for de omrejsende cirkuser, men fremtiden byder på en ny placering – lige ved havnefronten i den nye Kanalby ved lillebælt. Som mange vil tænke, ville den nye placering sikkert skabe store trafikale udfordringer og kø, når gæster ankom eller tog hjem efter den flotte forestilling, men i praksis forløb de trafikale forhold helt problemfrit. Også parkeringspladser var der rigeligt af.

 

Aftenens forestilling havde flere store øjeblikke. Udover en fantastisk akrobatik, bød showet på både dresserede duer, et dromedarshow og ikke mindst klovnenumre. Der var spænding og fart over feltet, og publikum blev grebet af magien hele forestillingen igennem. Mange var kommet i god tid, for at sikre sig en god plads.

 

 

Højdepunktet – der fik adrenalinen helt ud i fingerspidserne, var et motorcross nummer, med hele 5 crossmaskiner, der fremviste et vanvittigt show, i dødskuglen. (Se klip fra forestillingen nedenfor)

Med høj hastighed, drønede de fem motorcrosmaskiner rundt i dødskuglen, imens de på skift viste hårrejsende tricks – Ent show der fik publikum helt ud på stolekanten af spænding.

 

 

I pausen var der mulighed for de besøgende, at købe forfriskninger i de mange boder på pladsen, og få en ridetur på en af cirkus Arenas PIPI-ponyer.

 

 

 

Alt i alt kan Cirkus Arenas forestilling betegnes som en rigtig god familieoplevelse, hvor der var oplevelser for både store og små – og den nye Cirkusplads – den er godkendt!