Home FREDERICIA Gratis gadeteater i Fredericia

Gratis gadeteater i Fredericia

Gratis gadeteater i Fredericia
0

Igen i år får Fredericia besøg af en masse gadeteatre i Festugen

I forbindelse med Trekantområdets Festuge 2019 kan du opleve den store internationale gadeteaterfestival sTREet med forestillinger i syv kommuner. Gader og pladser vil danne rammer om festlige, underholdende og tankevækkende forestillinger fra hele Europa – det er gadeteater af højeste kvalitet for store og små.

I Fredericia kan du opleve international gadeteater på Rådhuspladsen, i Madsby Legepark og i Kanalbyen fra fredag den 23. august til søndag den 25. august og selvfølgelig på Kulturnatten.  Og det hele er gratis.

Fredag kan du opleve:

 • 16.00: ”FLYT DIG” – Et hylende sjovt familieshow!
  Det er et show i højt tempo for børn og forældre. Måske tror du, at du kan lure ham, men inden du ser dig om, bliver du en aktiv del af løjerne, for Jesper Grønkjær vender op og ned på, hvad der normalt kan lade sig gøre. Se Flyt dig i Danmarksgade v. Biblioteket

Lørdag kan du opleve:

 • 10.30: “FUNNY SHOW”
  Fabiola har taget sin dukkefører med, men hun er ikke sådan at styre, da hun bliver forelsket i én blandt publikum og forsøger alt muligt for at erklære ham sin kærlighed. Du kan se italiensk gadeteater på Rådhuspladsen.
 • 11.00: “JAM SIDE UP”
  Kif Kif Sisters fra Canada leverer en charmerende canadisk cocktail af gøgl og cirkus. Med besynderlig akrobatik vikler de to énæggede tvillinger sig ind i hinanden og kæmper med lyserøde ballonmonstre i en skøn blanding af komik og publikumsinteraktion – og så meget glæde, at de kan få grøntsager til at eksplodere! Du kan opleve Kif Kif Sisters i Madsby Legepark
 • 12.00: “GIBBON”
  I Gibbon går teknisk snilde og komik op i en højere enhed. Gennem nærmest hypnotiske mønstre og jonglerings-sekvenser skaber de to performere et surrealistisk og charmerende show om menneskelig adfærd. Poetisk og uhyre dygtigt – jonglering som du aldrig har set det før! Du kan opleve Gibbon på Rådhuspladsen
 • Kl. 13.30: “THE WARDENS”
 • I gågaderne holder opsynsmændene opsyn med alt! De bærer deres uniformer med stolthed og holder sig ikke tilbage fra at opfinde egne regler og love, med hylende morsomme konsekvenser til følge. Så pas på derude på gader og stræder, når The Wardens uddeler bøder for lige, hvad der passer dem.

Søndag kan du opleve

 • 11.00: “FABIOLA OG HUNDEN”
  Mød de to dukker, pigen Fabiola og hunden Guilio på Rådhuspladsen. Fabiola er en sød og fræk lille pige med lige dele temperament og uimodstålig klovnecharme. Hun vil gerne lege med Guilio, men mister hurtigt tålmodigheden, når hunden ikke makker ret. En skøn dukkeforestilling for alle aldre – særligt de helt små.
 • 13.00: “2 SEKUNDER”
  En mand i et lidt for lille jakkesæt og et pop-op telt. Det skulle være så simpelt – alligevel udkæmpes en lattervækkende kamp mellem menneske og telt af Chaplinske dimensioner. Akrobatiske kunster, halsbrækkende badutspring og humoristisk slapstick for fuld udblæsning. Du kan opleve fransk gadeteater på Rådhuspladsen.
 • 21.00: ”AMOR”
  Efter mange års ægteskab står en kvinde og en mand nu i en flammende arena antændt af alt det, der med tiden har gået dem på nerverne. Alt kan være et påskud for at starte et forrygende flot fyrværkeri af et skænderi. Amor er en legende, vild og voldsom duel mellem to mennesker, der elsker hinanden… til døden. Du kan opleve Amor på Rådhuspladsen.
 • 14.00: ”NYCIRKUS PÅ NORDISK VAND”
  I stiv kuling står havgusens helte på Gaffelriggen Johanne klar med et vildt og imponerende cirkus-show! En gal og genial balancegang om livet ombord og om verden på land. ”Nycirkus på Nordisk vand” er et flot og forførende cirkusshow. Forestillingen er arrangeret af Fredericia-Middelfart Teaterforening og Kanalbyen, og foregår på et gammelt skib i Gammel Havn.

Sidste gadeteaterforestilling kan du opleve til Kulturnatten:

 • 19.15: ”MAMA’S FUNERAL”
  Den franske teatertruppen Cie Cacahuète ankommer med båd fra Middelfart til Gammel Havn til Kulturnatten. Det er sort humor, som går lige til kanten. En sørgende familie skal til begravelse, men de kan ikke finde kirkegården. En ekstremt tragikomisk situation, hvor publikum følger det mest usandsynlige begravelsesoptog gennem byen. Mød op i Gammel Havn og følg den på deres optog gennem byen.