GRØN JULESTEMNING I FREDERICIA

GRØN JULESTEMNING I FREDERICIA

GRØN JULESTEMNING I FREDERICIA

0

Alternativet Fredericia skaber grøn julestemning.
Søndag den 2. december vil Alternativet Fredericia og Folketingskandidat Søren Haastrup være at finde i Fredericia gader, hvor der vil bliv delt gratis sprøjtefrit pyntegrønt ud.
Vi vil gerne hjælpe Fredericianerne med at få noget usprøjtet grønt ind i deres hjem og det skal ikke koste dem en krone. Med arrangementet vil vi gerne gøre de forbipasserende bekendte med, at vi ønsker, at ”male” kommunen og gerne hele Danmark grøn – rigtig grøn uden brug af giftstoffer.
For Fredericianerne vil der være ”grønne” tal på alle 3 bundlinjer.
Den grønne bundlinje – da det er sprøjtefrit grønt, der er hentet lige udenfor Fredericia og hvor træerne er fældet for at skabe lysninger til områdets dyr.
Den sociale bundlinje – vi håber på, at vi med vores arrangement kan skabe noget glæde og noget grøn julestemning i Fredericias gader.
Den økonomiske bundlinje – det koster ikke en krone.
Vi håber på en masse Fredericianere har lyst til at kigge forbi og få et bundt pyntegrønt med sig hjem. Vi står også klar til en snak og vores lokale Folketingskandidat Søren Haastrup er klar til at lytte til hvad de forbipasserende har på hjertet samt indgå i dialog om det næste Danmark.
Arrangementet vil starte kl. 11 den 2. december og vil vare i et par timer og vi vil være til at få øje på lige omkring Julebyen.