Home FREDERICIA Husk at stemme til seniorrådsvalget
Husk at stemme til seniorrådsvalget

Husk at stemme til seniorrådsvalget

0

Sidste chance for at stemme til seniorrådsvalget er på mandag

I år er der endnu en gang valg til Seniorrådet i Fredericia. Derfor har alle, der er fyldt 60 år, senest d. 30. november 2020, fået valgmaterialet tilsendt. 

Har du ikke fået stemt endnu, så er det ved at være sidste chance for at få stemt på din kandidat. Valget slutter på mandag den 30. november kl. 23.59.  

Du kan stemme digitalt og på brev, men vær opmærksom på, at brevstemmen skal være modtageren i hænde senest den 30. november. I brevet, der følger med valgmaterialet, er der en beskrivelse af, hvordan du stemmer digitalt, som du kan gøre til og med den 30. november kl. 23.59.

Kandidaterne

De 13 kandidater til Seniorrådsvalget er:

Aksel Kjelstrup Nielsen

Birte Eskildsen

Carsten Ostenfeldt Jørgensen

Finn-Rudolf Reif

Flemming Larsen

Grethe Lilian Rasmussen

Grethe Nørholm Ærensgaard

Henning Nedergaard

Jytte Buch

Jørgen Munk Hansen

Olaf Helios

Svend Kongsted

Søren P. Jensen

Der skal vælges i alt ni medlemmer til det nye Seniorråd. Resultatet af valget bliver offentliggjort hurtigst muligt efter den 30. november 2020

Fakta

Fredericia Kommune har siden 1995 haft et Seniorråd, der skal tages med på råd, når der skal træffes beslutninger, som vedrører de ældre borgere i kommunen. Seniorrådets formål er nemlig at være med til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre borgere og Byrådet. Seniorrådet kan også rådgive Byrådet i ældrepolitiske spørgsmål. Medlemmerne til Seniorrådet vælges for en 4-årig periode. Den kommende valgperiode starter pr. 1. januar 2021.