Home Læserdebat Hvem fortæller ikke sandheden?

Hvem fortæller ikke sandheden?

Hvem fortæller ikke sandheden?
0

Kære Jacob Bjerregaard 

Jeg kunne rigtig godt tænke mig vi for en gang skyld fik hele historien i forhold til hvad, der sker med de kommunale kroner.

Jeg kan læse mig frem til, at det Københavnske advokat firma der har modtaget adskillige millioner ikke har bedt om, at oplysninger omkring samarbejdet kom bag tykke mørklægningsgardiner.

Derfor vil jeg gerne høre dig og hvorvidt samarbejdet har fulgt udbudsreglerne så man heri, kan finde oplysninger om hvad omdrejningspunktet for samarbejdet har været nu hvor I som kommune proklamerer, at det er advokatfirmaet der vil have sagen mørklagt og de mener det er Jer.

Jeg kan jo godt se, at så kommer vi jo nok ikke til at få en forklaring for Jer, men sagen dysses ned som altid og vi får kun halve historier.

Så kære Jacob Bjerregaard, hvor kan jeg finde informationer om hvad du ved roret har brugt et advokatfirma til og dermed brugt cirka 5,4 millioner af Fredericianernes til?

Når Jeg nu i Fredericia Dagblad kan læse, at du ønsker åbenhed. Er det så slut med de mange lukkede punkter på byrådsmøderne?

Og slut med alle korridoraftalerne, hvor forslag blot nikkes af i byrådssalen?

Jeg glæder mig til at se, hvad du mener åbenhed er for tydeligvis så har vi vidt forskellige meninger herom.

Søren Haastrup

Byrådskandidat 2021

Alternativet Fredericia