Home Læserdebat I Fredericia bruges der stadig mørklægningsgardiner

I Fredericia bruges der stadig mørklægningsgardiner

I Fredericia bruges der stadig mørklægningsgardiner
0

I dag den 7. maj kan man på Journalista.dk læse, hvordan man i Fredericia Kommune mørklægger, hvad man bruger Fredericianernes penge på. 

Tilsyneladende har man betalt et Københavnsk advokatfirma 5,4 millioner og man har derefter mørklagt, hvad man har brugt firmaet til og dermed hvad man har brugt Fredericianernes penge på.

Det hører ingen steder hjemme i et demokrati og det har jeg pointeret gang på gang når de her lorte sager dukker op for hvem ved, hvad der er mere er gemt bag mørklagte facader i denne kommune, der er indhyllet i tæt tåge. En tåge bygget op af halve sandheder, hvor kun halvdelen bliver fortalt og hvor, der konstant burde være et tågehorn der tudede løs nede ved byrådssalen fordi gennemsigtigheden er så lav at selv byrådet tilsyneladende ikke ved hvad der sker.

Der er i hvert fald allerede nogle medlemmer af byrådet, der står ved håndvasken og fortæller de intet ved.

Det har vi set før. Det ser vi desværre ret tit og spørgsmålet er hvordan det kan ske igen og igen.

Det spørgsmål glæder jeg mig til at få besvaret så jeg håber vores borgmester Jacob Bjerregaard kan komme med et svar på det?

Ellers vil jeg stille det, hver eneste gang vi mødes i debat til det kommende kommunalvalg. Det hører ingen steder hjemme i et demokrati med denne uigennemsigtige og hemmelighedsfulde stil der føres i Fredericia når det gælder lokalpolitik. 

Jacob Bjerregaard og det resterende byråd står til ansvar hver og en for denne tillukkede kultur. Spændende at se, hvem der tør bryde den for det har åbenbart en eller anden pris at gøre det siden det ikke er sket endnu.

Nå ja og samtidig kan man så også svare på, hvad man har brugt 5,4 millioner på som man ikke vil fortælle Fredericianerne om.

Søren Haastrup

Byrådskandidat 2021

Alternativet Fredericia

Møllebo Alle 50

7000 Fredericia