ILD I LEJLIGHED I KONGENSSTRÆDE I FREDERICIA

ILD I LEJLIGHED I KONGENSSTRÆDE I FREDERICIA

ILD I LEJLIGHED I KONGENSSTRÆDE I FREDERICIA

0

Tirsdag formiddag omkring klokken 09.50, blev brandvæsnet sendt til brand i en lejlighed i Kongensstræde

Der gik ikke mange minutter fra alarmcentralen modtog alarmen om ild i en lejlighed i Kongensstræde, og indtil den første brandbil ankom til adressen. Ved ankomst kunne det hurtigt konstateres, at der kom røg fra lejligheden, og brandvæsnet gik straks i aktion.

 

En ældre dame der bor i lejligheden, blev reddet ud af lejligheden, og blev tilset i en ambulance på stedet. Efterfølgende blev hun kørt til skademodtagelsen på Kolding Sygehus.

Brandvæsnet luftede efterfølgende godt ud i lejligheden og opgangen, således at skadesservice kunne påbegynde deres arbejde på stedet.

 

 

Det er ganske få dage siden, at der sidst var ild i samme lejlighed i Kongensstræde. Her blev en ældre dame reddet ud, og kørt til Skademodtagelsen i Kolding. Artiklen kan ses nedenfor.

At der med ganske få dages mellemrum, opstår ild i samme lejlighed, gør beboerne i ejendommen utrygge. DanmarkC TV har talt med flere beboer fra ejendommen – der ønsker at være anonyme. De giver udtryk for, at de meget bekymrede for, hvornår det vil ske igen. Særligt det faktum, at det næste gang kan ske i mens de sover, får bekymringen til at lyse ud af deres øjne.

RØG I LEJLIGHED I KONGENSSTRÆDE

Følg DanmarkC TV på de Sociale Medier