Home LOKALMUSIK JULEROCK PÅ FREDERICIAS LIVESCENE – ROCKRAGOUT EFTER BEDSTE OPSKRIFTSSAMLING

JULEROCK PÅ FREDERICIAS LIVESCENE – ROCKRAGOUT EFTER BEDSTE OPSKRIFTSSAMLING

JULEROCK PÅ FREDERICIAS LIVESCENE – ROCKRAGOUT EFTER BEDSTE OPSKRIFTSSAMLING
0

Tredje juledag var der igen julerock på Fredericias Livescene i det gamle Tøjhus i Gothersgade.

De godt 400 billetter der var sat tilvalg, blev allerede revet væk i forsalget for efterhånden mange måneder siden.

Ser man tilbage i Julerockens historie, så er det ikke et særsyn, at billetterne til tredje juledagskoncert på Fredericias Livescene er eftertragtet.

I de tidlige 90ére, tog den fredericianske musiker – Freddy Slap – initiativet til den første julekoncert, der skulle samle det lokale musikliv under samme tag, men efter få koncerter blev koncerterne lagt på hylden.

For få år siden, tog den tidligere fredericiadreng, og guitarist Søren Andersen – igen koncerterne op, og inviterede Fredericia til et sandt flashback til 90érne, med en del af 90érne og 00érnes fredericianske musikere på scenen.

Den første koncert med Søren Andersen som frontmand, var en forrygende succes, og det faktum at billetterne var blevet revet væk, fik frontmanden og lederen af spillestedet til at tænke i alternative baner, for de kommende års placeringer af Julerock. Allerede året efter blev Julerock afholdt i Tøjhuset – stedet som vi i dag kender som Fredericias Livescene.

 

I 2017 udgaven af Julerock, havde Søren Andersen inviteret den verdenskendte – og nu afdøde kunster “Prince”´s bassist Ida Nielsen til fæstningsbyen, og sammen gav de tre numre.

Også Fredericia Teaters chef – Søren Møller, stod på scenen med husorkesteret, og gav et par numre til de hungrende koncertgæster.

Julerocks husorkester bestod af Søren Andersen på guitar, Thomas Duus – trommer, Henrik Trane – tangenter, Jan Lauridsen – percussion, Morten Husted – bas og Claus Johansen – guitar.

 

Nedenfor kan du se et billedegalleri fra koncerten på Fredericias Livescene.

(Fotograf – Ole Sejrup)